ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.891
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
kaannx00
ilovemaju
Umarım hep öyle devam ederKarakterlerin oyuncular ile bütünleşmesi. Oyunun monotona bağlamadan ilerlemesi ve hikayesinin akıcı olması yıllar sonra da hatırlatıcak bir unsurudur benim için
s0mb0dy1
Hikayesi önemli her şekildeSelam MC-TR Ailesi!
Oyunculuk. Bir oyunu bitirdikten sonra yıllarca aklınızda kalmasını sağlayan, o oyunu "efsane" yapan şey nedir? Karakterlerin derinliği ve konusuyla dokunaklı Hikayesi mi? Yoksa akıcı, yenilikçi ve zorlayıcı Oynanış (Gameplay) Mekanikleri mi?
ilovemaju
O oyunun bir hikayesi olmuyucaksa zaten hiç yapmasınlarHikayesi önemli her şekilde
s0mb0dy1
Dimi aşırı önemli bir oyundaO oyunun bir hikayesi olmuyucaksa zaten hiç yapmasınlar
ilovemaju
Olmasada olur tabi ama daha çok sarıyor hikayesi oluncaDimi aşırı önemli bir oyunda
s0mb0dy1
çook güzel oluyor hikayeli olunca ama yalan yokOlmasada olur tabi ama daha çok sarıyor hikayesi olunca
ilovemaju
İnsanı daha derinden etkiliyor bi iz bırakıyor bizdeçook güzel oluyor hikayeli olunca ama yalan yok
s0mb0dy1
RDR2'nin hikayesinde mesela at ölmüştü :(İnsanı daha derinden etkiliyor bi iz bırakıyor bizde
ilovemaju
RDR tarihinin en iyi hikayesina sahip oyun bana göre oyun baștan așağı her detayına kadar efsane bir yapımRDR2'nin hikayesinde mesela at ölmüştü :(
s0mb0dy1
buna işte %100 katılırımRDR tarihinin en iyi hikayesina sahip oyun bana göre oyun baștan așağı her detayına kadar efsane bir yapım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!