Bulundu Bir oyuncuya sağ tıkladığında eğer o oyuncuda deneme.deneme yetkisi varsa oyuncuyu hapise atıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mashe

Farkında değilsin beni sen değiştirdin.
Destek Şefi
MinePass
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
169
Minecraft
Mashe1337

Discord:

mashe1337

Merhaba ConConCraft sunucum için Bir skript istiyorum. Eğerki bir oyuncuya sağ tıklarsa ve onda deneme.deneme yetkisi varsa o kişiyi 5 dakika süreyle hapise atıcak bunu nasıl yapabilirim?

Oyuncuya sağ tıklayınca 5dk sonra mı hapse atacak yoksa 5dk arayla mı oyuncuları hapse atabilecek ?

Oyuncuya sağ tıklayınca direkt 5 dakika süreyle hapise atıcak
Gerçekten ben anlamıyorsam üzgünüm. Oyuncuya sağ tıklayınca direk atacak ve bir sonraki hapse atabilmesinde de mi 5dk bekleyecek yoksa oyuncuya sağ tıklayınca 5dk sonra mı hapse atacak ? Ayrıca oyuncu nasıl hapse atılacak bir komut ile mi ?

Essentialsdaki hapse atma komutu şimdi aklıma gelmedi fakat mantık olarak aşağıdaki kod çalışmalıdır (denemedim) 3. satırdaki jail komutunu kendi kullandığınız jail pluginine göre düzenleyin.
JavaScript:
on right click on player:
    if clicked player has permission "deneme.deneme":
        console command "/jail %clicked player% 5m"

Essentialsdaki hapse atma komutu şimdi aklıma gelmedi fakat mantık olarak aşağıdaki kod çalışmalıdır (denemedim) 3. satırdaki jail komutunu kendi kullandığınız jail pluginine göre düzenleyin.
JavaScript:
on right click on player:
    if clicked player has permission "deneme.deneme":
        console command "/jail %clicked player% 5m"
Teşekkürler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl