İnceleme Bir Oyuncunun Merdivenlere Bakış Açısı - Minecraft Yeni Merdiven Tasarımları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eratonos

No Mercy
Elmaslar
344

Discord:

blackeratonos

1643468862986.png

Minecraft Bir Oyuncudan Yeni Merdiven Tasarımları
Minecraft'da yıllardır yenilikler geliyor bunlar ister yeni dokular olsun isterse de yeni yaratıklar ve ya eşyalar olsun. Amma sizde bana katılırsınız ki, değişmeyen sayılı şeylerden biride merdivenlerdir. Bildiğiniz gibi Minecraft'ı Microsoft ekibi satın aldıktan sonra oyun içi kullanılmayan çoğu eşyayı kullanmamız için yenilikler getirdiler. Bunlardan biride deri ayakkabılardır evet maalesef ki, oyunumuzda olsalar da neredeyse hiç kimsenin deriden bir set yapıp giyindiğinizi hiç görmedim. Aslında sebebi belli bana göre oyunda demir bulunması zor değil hele ki, son sürümlerde oynuyorsanız hiç. Tabii demirin deriden kat-kat daha iyi koruduğunu göze alırsan hiç kimse inekleri derilerinden zırh yapmak için yapmaz.

Bunun için yeni gelen dağ güncellenmesinde gelen yeni kar bloklarında batmamak için artık deriden ayakkabı yapmak zorunda kalıyoruz. Bu sebepten merdivenlerin alternatiflerinin olmasına rağmen gerçek merdiveni kullanmamız için bize bi' zorunluluk değil de heves getirmelerini dilerim. Bu tabii ki, onlara güç basmamız değil sadece görüntülerinin değişmesi yeter aslında yıllardır değişmeyen o dokusunun ve türünün.
Eskiden yatakların yapımında ve saire yünlerin bir farkı olmazdı. Sonradan bu değişti aynı bunun gibi ama birazda oyunda ki, kapıları da örnek alarak her türün kendi görüntü dokusu olsaydı daha güzel olurdu.

1643470348651.png

Merdivenler Tasarımları
İşte bunu ele alarak SmallBlueSlime isimli Minecraft oyuncusu 9 (dokuz) tür merdiven tasarladı.
Bunlar sırasıyla:

Varsayılan - Bildiğimiz normal merdivenler.
Huş Odunu - Bu tür normalden daha kalın bir tasarım.
Ladin Odunu - Bu merdivenlerin çivisi sanırım ortada olduğundan böyleler.
Koyu Meşe Odunu - Bildiğimiz merdivene benzese de gerçeği daha çok anımsatıyormuş gibi duruyor.
Orman Ağacından - Garip bir tasarım bu, sanki sağlam değilmiş gibi mi ne?
Akasya Ağacından - Buna tırmanmak için zıplamak lazım sanırım. Belli ki sağlam değiller.
Kızıl Kök Ağacı - Dışarıdan tarağa benziyor ama pek kullanmam gibi gözüküyor.
Çarpık Ağacı - İsmi gibi çarpılmış bir merdiven gerçekten.
Demirden Üretim - İşte be sonunda sağlam bir merdiven çok kaba ama olsun.
Zincir Yapımı - Demirden sonra bu gerçekten hiç olmadı, hiç kimse sallanarak tırmanmak istemez özellikle yüksek yerlere.

Gerçekten bazıları dışında çok hoş gözükseler de maalesef ki, herhangi bir indirme kaynağı veya mod'u bulunmuyor. Ama yapacak insanlar için büyük bir ilham kaynağı.

Oyuncunun Reddit Hesabı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl