BllueDuckk
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- BllueDuckAFK
Discord:
bllueduck
bllueduck
bllueduck
teşşekür ederim yanıtın için interactivechat bir plugin mi itemsadder gerekiyor mu ve nasıl kullanacağımı görebileceğim bir video yada kaynak var mıoyuncunun kafasını bile çıkartabilirsin interactivechat discord kaynak kodlarında var bir sürü metot oradan çalıyodum ben
kullanamazsın sağlam pluginer olman lazım en azından mesajımda güncellediğim paketi gönderebilmeyi bilmen lazımteşşekür ederim yanıtın için interactivechat bir plugin mi itemsadder gerekiyor mu ve nasıl kullanacağımı görebileceğim bir video yada kaynak var mı
bllueduck
import com.comphenix.protocol.PacketType;
import com.comphenix.protocol.ProtocolLibrary;
import com.comphenix.protocol.events.PacketContainer;
import com.comphenix.protocol.wrappers.WrappedChatComponent;
import com.comphenix.protocol.wrappers.nbt.NbtCompound;
import com.comphenix.protocol.wrappers.nbt.NbtFactory;
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.entity.PlayerDeathEvent;
import org.bukkit.inventory.ItemStack;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;
public class PlayerKillEffect extends JavaPlugin implements Listener {
@Override
public void onEnable() {
getServer().getPluginManager().registerEvents(this, this);
}
@EventHandler
public void onPlayerDeath(PlayerDeathEvent event) {
Player killed = event.getEntity();
Player killer = killed.getKiller();
if (killer != null) {
sendTemporaryAdvancementEffect(killed, killer);
}
}
private void sendTemporaryAdvancementEffect(Player killed, Player killer) {
PacketContainer advancementPacket = new PacketContainer(PacketType.Play.Server.ADVANCEMENTS);
// Tek kullanımlık advancement oluştur
NbtCompound advancement = NbtFactory.ofCompound("minecraft:temp_kill");
// Title ve Description
advancement.put("display", NbtFactory.ofCompound("display"));
advancement.getCompound("display").put("title", WrappedChatComponent.fromText("Ölüm Bildirimi").getHandle());
advancement.getCompound("display").put("description", WrappedChatComponent.fromText(killed.getName() + " adlı oyuncu " + killer.getName() + " tarafından katledildi").getHandle());
// Icon (Killer's Skull)
ItemStack skull = new ItemStack(org.bukkit.Material.PLAYER_HEAD);
skull = skull.clone();
org.bukkit.inventory.meta.SkullMeta meta = (org.bukkit.inventory.meta.SkullMeta) skull.getItemMeta();
meta.setOwningPlayer(killer);
skull.setItemMeta(meta);
NbtCompound itemNbt = NbtFactory.fromItemTag(skull);
advancement.getCompound("display").put("icon", itemNbt);
// Frame Type (Challenge)
advancement.getCompound("display").put("frame", NbtFactory.of("challenge", "int"));
// Flags (Toast göster, gizli değil, özel arka plan)
advancement.getCompound("display").put("flags", NbtFactory.of(0x01, "int")); // 0x01 for toast
advancement.getCompound("display").put("background", NbtFactory.ofString("minecraft:textures/block/light_blue_wool")); // Farklı bir arka plan
// X ve Y Koordinatları
advancement.getCompound("display").put("x_coord", NbtFactory.of(0.0f, "float"));
advancement.getCompound("display").put("y_coord", NbtFactory.of(0.0f, "float"));
// Criteria (Geçici bir tetikleyici)
NbtCompound criteria = NbtFactory.ofCompound("temp_kill");
advancement.put("criteria", NbtFactory.ofCompound());
advancement.getCompound("criteria").put("temp_kill", criteria);
criteria.put("trigger", NbtFactory.ofString("minecraft:impossible")); // Kalıcı değil, sadece efekt için
// Tüm oyunculara gönder
for (Player player : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
advancementPacket.getAdvancementMapModifier().write(0, java.util.Collections.singletonMap("minecraft:temp_kill", advancement));
try {
ProtocolLibrary.getProtocolManager().sendServerPacket(player, advancementPacket);
// Efekt gönderildikten sonra temizle (isteğe bağlı, kısa süreli görünüm)
Bukkit.getScheduler().runTaskLater(this, () -> {
PacketContainer removePacket = new PacketContainer(PacketType.Play.Server.ADVANCEMENTS);
removePacket.getStringArrays().write(0, new String[]{"minecraft:temp_kill"});
ProtocolLibrary.getProtocolManager().sendServerPacket(player, removePacket);
}, 20L); // 1 saniye sonra temizle
} catch (Exception e) {
e.printStackTrace();
}
}
}
}
bllueduck
çalışma ihtimali yok hevesli bir acemi pluginere bu konuda yazdıklarımı göster yapar bi şekilde bilmiyorsa çok uğraşması gerekir tabi :Ddirekt yapıştırıp deniyim mi yoksa görsel eklememe falan gerek var mı bir şekilde
bllueduck
:D yanıtların içint teşekkür ederim bu fikirden vazgeçtim o kadar bilgim yok tanıdık kimsemde yok sakıncası yoksa sana bir soru daha sormak istiyorum bilgili birine benziyorsun itemsadderla şeffaf para rank vs gözüken bossbar yaptıklarını görüyorum. internette araştırdım fakat bulamadım bulduklarımda itemsadderın 4< sürüm aşşağısıydı data dosyası vardı onlarda benim dosyamda contets var nasıl yapabilirim bossbar pngsi falan veriyordu bazıları bide ender wither bossbarları gitmiyor değilmi yapınca bu konu hakkında bilgin yoksa teşekkür ederim yine zamanını ayırmış oldun en azındançalışma ihtimali yok hevesli bir acemi pluginere bu konuda yazdıklarımı göster yapar bi şekilde bilmiyorsa çok uğraşması gerekir tabi :D
paket bazında araştırdım ve sadece 1-2 değişik bişey keşfettim dediğinle alakası olmayan. Dediğin şeyi yapmanın yolunu da öğrendim oyunun doku paketinde bossbar için yapılabilecek bütün kombinasyonların ayrı ayrı .png ile saklandığını keşfettim renklerden birini feda ederek görünmez yapabilirsin böylece hepsi yok olmaz sadece tek bir renk için yaparsın şu doku paketinin içini incele:D yanıtların içint teşekkür ederim bu fikirden vazgeçtim o kadar bilgim yok tanıdık kimsemde yok sakıncası yoksa sana bir soru daha sormak istiyorum bilgili birine benziyorsun itemsadderla şeffaf para rank vs gözüken bossbar yaptıklarını görüyorum. internette araştırdım fakat bulamadım bulduklarımda itemsadderın 4< sürüm aşşağısıydı data dosyası vardı onlarda benim dosyamda contets var nasıl yapabilirim bossbar pngsi falan veriyordu bazıları bide ender wither bossbarları gitmiyor değilmi yapınca bu konu hakkında bilgin yoksa teşekkür ederim yine zamanını ayırmış oldun en azından
bllueduck
teşekkürler 1 rengi feda ederim peki üstte para rank vs gözükmesini nasıl yapabilirim bununla ilgili başka konu varsa onuda gönderebilirsinizpaket bazında araştırdım ve sadece 1-2 değişik bişey keşfettim dediğinle alakası olmayan. Dediğin şeyi yapmanın yolunu da öğrendim oyunun doku paketinde bossbar için yapılabilecek bütün kombinasyonların ayrı ayrı .png ile saklandığını keşfettim renklerden birini feda ederek görünmez yapabilirsin böylece hepsi yok olmaz sadece tek bir renk için yaparsın şu doku paketinin içini incele
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bllueduck
kral başka bir konuda acil yardıma ihtiyacım var bakabilir misin sende https://www.mc-tr.com/konu/acil-yar...eyip-giydigim-tum-setler-bozuk-oluyor.133514/Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bir yerden bedava itemsadder icon paketi bul nasıl yaptığına bak içini açıp eklentinin default paketinde de vardır belki örneği
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!