Bir Oyun Anlat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garoz

Simplicitas tollit virtutem.
Elmaslar
471
Minecraft
GarozLite

Discord:

MonBoyhiner#2885

Herkes bilgisayarla ilk tanıştığı zaman kraloyun.com oyunskor.com gibi sitelerde oyun oynamıştır.

Nostalji bir oyun anını anlat

(Bu bir reklam çalışması değildir.)

Ah eski günler ah. Senin bahsetmiş olduğun Kral Oyun ve Oyun Skor'da çokça vakit geçirirdim. Bunların yanı sıra Oyun Kolu ve Oyun Kuzusu'nda da çok vakit öldürdüm. En sevdiğim oyunlara gelecek olursak,

Kral Oyun: Garip Ada, Garip Hasta..., Batman
Oyun Skor: Raze 1, Raze 2, Raze 3
Oyun Kolu: Raze 1, Raze 2, Raze 3, Saldırı Timi, Saldırı Timi 2
Oyun Kuzusu: Psikopat Senaryolar (serisi) ve bu tarz senaryo tarzı oyunlar.

Super-D adını çok ca kere unutup uzun yıllar sonra bitirdiğim oyundur...

Counter strike 1.6 ile başladım :) Abim sağ olsun ilk PC ile tanışma oyunumdur..

Komando Saldırısı Favori oyunumdu

Bir oyun varda yine Web tabanlı. Kızılderili oluyoruz ve yabancı askerlere saldırıyoruz. Oyunda parkur ön planda ve sinsi bir şekilde öldürmeye çalışıyoruz. Eğer bu oyunu hatırlayan varsa yorumumu alıntı yazarak adını söyleyebilir mi?

Çağlar Boyu Savaş vardı çok eskiden oynardım ordular üretip karşı tarafı yenmeye çalışırken bir yandanda çağ atlıyorduk

Arkadaşlar anlatacağım oyunun ismini tam olarak bilmiyorum. Bilen varsa lütfen yazsın. Eskiden deliler hastanesi diye bir şey vardı. Durmadan oynuyordum. Ağlayıp çocukken babama yaptırıyordum. Ah nerede? O eski günler..​

Arkadaşlar anlatacağım oyunun ismini tam olarak bilmiyorum. Bilen varsa lütfen yazsın. Eskiden deliler hastanesi diye bir şey vardı. Durmadan oynuyordum. Ağlayıp çocukken babama yaptırıyordum. Ah nerede? O eski günler..​
Outlast?​

Çağlar Boyu Savaş vardı çok eskiden oynardım ordular üretip karşı tarafı yenmeye çalışırken bir yandanda çağ atlıyorduk
Hocam bende ilk oynadığım oyundu çağlar boyu savaş...
Hala sıkıldıkça oynarım vee biz taa ilk oynayışlarımızla tesadüf sonucu sınırsız para hilesini keşfettik.
Hileyi vermeyeceğim ama bir ipucu:
- Menüden bir bugla yapılıyor ;)

Ben Daha 3-5 Yıl Önce Bu Sitelerle Tanıştım. Aslında İlk Önce Eğleniyordum. Garip Ada Oyunu, İki Kişilik Çatışma Gibi Oyunlar Oynuyordum. Sonra
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'ın Eşsiz Dünyası İle Tanıştım. Ve Maalesef Sınavlar, Denemeler ve Burslar Yüzünden Bunun Gibi Oyunlardan Uzaklaştım. Ve Tüm Hevesim Kayıp Oldu. İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl