Yardım Bir minigame yapıyorum ve arenareset konusunda önerilerinizi alayım

emeklideveloper

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
developer2505

Discord:

obfuscatekiller

Latest Log Dosyası
x
Spark Rapor Linki
x
835x668 Battleroyale map'im bulunmakta ve mapi her oyundan sonra resetlemem gerekiyor çünkü oyuncular map'i kırabiliyor minigame'in düz mantığından birisi map'i resetlerken snapshot ve fawe ile denedim ama hem haritayı okuması çok uzun sürüyor hemde geri yüklerken sunucuyu çok fazla zorluyor slime world manager gibi methodları denemeyi düşünüyorum öneriniz var mı?

BuildByBit de ArenaReset Pluginleri Bulunuyor Göz Gezdirebilirsin.

835x668 Battleroyale map'im bulunmakta ve mapi her oyundan sonra resetlemem gerekiyor çünkü oyuncular map'i kırabiliyor minigame'in düz mantığından birisi map'i resetlerken snapshot ve fawe ile denedim ama hem haritayı okuması çok uzun sürüyor hemde geri yüklerken sunucuyu çok fazla zorluyor slime world manager gibi methodları denemeyi düşünüyorum öneriniz var mı?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işinizi görür umarım, kolay gelsin başarılar.

BuiltByBitte DonutAreaReset yazarak bulabilirsiniz. Bir çok eklenti var bu konu hakkında.

Merhaba spigot ve builtbybit üzerinden araştırma yapıp eklentileri bulabilir indirebilirsiniz ek olarak script tercih ederseniz skript yazabilirsiniz.

Bir sürü eklenti var bir geliştiriciden yardım isteyip ufak fiyatlar karşılığı özel eklentide yaptırabilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl