Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 1.20.4 Survival olacak bir sunucudan ne beklerdiniz özellik olarak sizlere neler cazip gelirdi yorum olarak belirtir misiniz uçuk özellikleri de yazabilirsiniz
Eğer bir minecraft sunucusuna başlayacak olsaydım doğruyu söylemek gerekirse online sayısı yüksek olanlara ve uzun süredir açık olanlara başlardım çünkü artık çoğu sunucu sezonluk olmaya başladı. Ayrıca özenle dikkat edilmiş bir pakete sahip olmaları gerekiyor çünkü çoğu sunucu yan sanayi paket satan kişilerden veya uğraşılmamış stok paket satanlardan paket satın alıyor
zorluk seviyesi zor olmasi lazim p2w olmamasi lazim online yuksek olmasi lazim 50 vs falan emek verilecek bir sunucu olmasi lazim benim gorusum bunlar para zor kasilacak falan vs vs