Bir Minecraft Sunucusunda Aradığınız Nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SydeFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SydeFQ

Ordinary Person
Elmaslar
1.116
Minecraft
SydeFQ

Discord:

SydeFQ#1938

Herkese Iyi Forumlar ! Bugün sabah kalkınca bu konuyu açmak istedim fakat sabaha değil akşama açabilme fırsatım oldu . Bu konuyu açma amacım minecraft türk topluluğunun bir sunucuda aradığı özellikleri (püf noktaları) öğrenme isteğimdi . Hem bu konu sunucu açacak arkadaşlara veya sunucu sahibi olan arkadaşlara da yardımcı olacağını umuyorum .

Rütbe (Faction)

saygı , eğlence , iyi bir build , iyi bir plugin paketi

Alıntı plugin paketini alıp kendisi editlemeyecek 0 dan paket yapacak. Diğer sunuculardan bir farkı olmalı. Sunucuda yetkilendirdiği kişiler saygılı olmalı. Buildleri falan profesyonel bir ekip tarafından yapılmış olmalı. Daha da varda aklıma gelenler bunlar.

Vay çakal Milletin İstediklerini Yaparak Oyuncu Kazanacaksın ha :D neysede Sunucu Ne Tür Olacak Ona göre cevap verebilirim.
Soylediginiz hos degil . Ben bu konuyu hiç böyle bir niyet ile açmamıştım . Neyse buda farklı bir bakış açısı.

Son düzenleme:
Alıntı Paket Olmaması
Güzel,İyi Bir Yapı Olması
Ve Benzeri Şeyler​

Eğer Factions açılacaksa claimlerin çok ucuz olmaması, güvenli alan yapmak için uğraşılması. Her yer güvenli alan olursa Faction'ların ne anlamı kalır?

Hazır Harita , Hazır Kırılmazlıklar (WG'ler) , ve hazır pluginler :)[DOUBLEPOST=1490289171,1490289146][/DOUBLEPOST]
saygı , eğlence , iyi bir build , iyi bir plugin paketi
Build yerine, yapım,eser kullanırsanız sevinirim.Türkiye forumundayız :)

Hazır Harita , Hazır Kırılmazlıklar (WG'ler) , ve hazır pluginler :)[DOUBLEPOST=1490289171,1490289146][/DOUBLEPOST]
Build yerine, yapım,eser kullanırsanız sevinirim.Türkiye forumundayız :)
Ingilizce tabanlı bir oyundayız aslında.Ne kadar türkçe sözcükler kullanılmaya çalışılsada , minecraft topluluğunda her zaman ingilizce sözcüklere başvuracağız.Biliyorum çok gıcık bir şey fakat bu kelimeler artık beynimize entegre edilmiş.

Plugin Paketini alıntı yapıp yada çalıp ben yaptım gibi bir şey olmasın. Java öğrenip güzel eklentilerle adınızı duyurabilirsiniz Harita ve yetkililer çok çok çok çok önemli paket kötü bile olsa map ve yetkililer ilgili diye online sayısı fazla olan sunucular var. Eğer ki kaliteli bir sunucu yaptım fark ortaya koydum derseniz bana skypeden ulaşın tecrübeli ilgili ve bilgili olduğum için anlayabilirim. Bana fark koydum diyenden Plugin listesini aldım hani ne koydunuz diye adam Mypet koymuş farklıyim diyor oysaki ondan daha iyileri var. Gittim bendeki pet plugininin hayvanlarını atınca biraz isim yalvarmak zorunda kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl