Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyüp

kayıplarım beni azaltmaz
Elmaslar
516
yeni_logo.png

Merhaba değerli forum üyeleri, bugün bir Minecraft efsanesi olan "Ender Colossus" konusuyla karşınızdayım. Keyifli okumalar!

ayrac.png

Çoğunuzun da bildiği gibi Minecraft oyununda Herobrine ve Entity303 gibi efsaneler dolaşmaktadır. Bazı efsaneler ise çoğu kişiler tarafından bilinmemektedir. Bu efsanelerden birisi ise Ender Colossus efsanesidir.

9Ayh0Gw.png

Peki Nedir Bu Efsane?

Ender Colossus, boynuzlu ve çok güçlü olan bir devasa bir Enderman'dır. En büyük ikinci titan olarak kabul edilir. Birincisi ise Witherzilla'dır. Witherzilla'dan konuların sonlarına doğru tanıtacağım bir modda bahsedeceğim.

Ne Gibi Özelliklere Sahiptir?

Ender Colossus'un başının her iki tarafında boğa boynuzuna benzeyen boynuzları vardır. Toplamda 48 blok uzunluğunda boyu vardır. Eflatun renkli parlayan gözlere sahiptir. 150.000 canı bulunmaktadır. Öldürülmesi imkansıza yakındır.

Yetenekleri Nelerdir?

• Zemin Parçalama,
• Stomp,
• Yıldırım Saldırısı,
• Çığlık,
• Yıldırım Topu,
• Dragonball (Ender Ejderha'sını çağırır.),
• Zincir Yıldırım,
• Titan Saldırısı.

maxresdefault.jpg

Bu yaratığı öldürdüğünüz zaman: 16-144 arası ender incisi, 0-64 arası elmas, 0-64 arası zümrüt, 0-16 arası harcadium, 0-8 arası katman kayası, 16 adet büyülü altın elma, 64 adet elmas kılıç, 64 adet isim etiketi ve 7000 XP vermektedir. Şimdi diyorsunuz ki "Harcadium neyin nesi?" hemen bahsedeyim.

Harcadium.png

Büyük ihtimalle Ender Colossus oyundan kaldırıldıktan sonra bu blokta oyundan kaldırıldı. Gerçekten çok güzel bir görünüme sahip bir blok ve sadece Ender Colossus gibi titanlardan düşmektedir. Anti-titan adı verilen aletlere ve zırhlara dönüşebilmektedir. Daha çok The End'de bulunmaktadır. Bu bloğun; blok, madde, külçe, wafer ve waflet formları bulunmaktadır. Keşke hâlâ oyunda bulunsaydı. Fakat gerçekliğine dair pek bilgi yok, bir söylenti de olabilir.

Cavern-Mod-Features-3.gif

Bazı söylentire göre ise Ender Colossus, Far Lands denilen Dünya'nın sonu olarak bilinen yerde yaşarmış ve burada oyundaki hatalardan beslenirmiş. Ender Colossus'un diğer bir adı ise Far Lands'ın Kadim Koruyucusu olarak bilinirmiş. Bu bilgi Notch tarafından doğrulanmış fakat sonrasında silinmiştir.

Peki Bizim Bu Yaratıkları Oyuna Geri Getirebilmemiz Mümkün mü?

The-Titans-Mod-3.jpg

Elbette böyle bir şey mümkün. Bunun için The Titans adında bir mod yapılmıştır. Bu mod sadece Minecraft'ın 1.7.10 sürümünde çalışmaktadır.

Bu modda titanların hepsi yani; Omegafish Titanı, Zombi Titanı, İskelet Titanı, Wither İskeleti Titanı, Örümcek Titanı, Creeper Titanı, Mağara Örümceği Titanı, Zombi Domuzadam Titanı, Ender Colossus Titanı ve Witherzilla Titanı bulunmaktadır.

Modda ek olarak harcadium cevheri de bulunmaktadır ve bu cevher sayesinde kılıç, kazma ve kürek gibi eşyalar yapabiliyorsunuz.

Modu indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz.

Mod hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

ayrac.png

Evet arkadaşlar bir konumun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Benim düşüncem bu yaratıklar oyunda olmalıydı ve kaldırılmamalıydı bu sayede oyun daha ilgi çekici bir hâl almış olurdu. Konumu okuduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunar, iyi günler ve iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Nefis bir konu, zevkle okudum.

güzel bir konu galiba editör olmaya uğraşıyor gibi yada bana öyle geliyor.

güzel bir konu galiba editör olmaya uğraşıyor gibi yada bana öyle geliyor.

Ben bir projeye katıldım ve benim konu açmam gerekiyor, editörlük için değil sevdiğim için yapıyorum bu işi.

Konu tasarımı gayet hoş , güzel bir konu . Başarılar :')

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl