Çözüldü Bir Map'i Kendi Dünyama Nasıl Taşırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AcemiAmaUgrasıyor

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle eğer konuyu yanlış yere açtıysam yetkili arkadaşlardan özür diliyorum . Burada ilk defa bir konu paylaşıyorum . Ben build konusunda kötü olduğum için minecraft sunucumda hazır bir spawnı kullanmak istiyorum ama internetteki tüm spawn haritaları düz bir dünya üstüne kurulmuş benim açacağım sunucu survival sunucusu olacağından ötürü düz bir dünyada olsun istemiyorum . Düz bir dünyadaki belirli bir kısmı alıp kendi dünyama yükleme şansım var mıdır ? Varsa nasıl yapabilirim ?

Hocam merhabalar öncelikle istediğiniz haritayı ana dizine atmalısınız öncelikle daha sonra multiverse core pluginini kullanarak yükleme yapabilirsiniz

Plugin Bağlantısı :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buradan indirip kurun daha sonra restart atın sunucunuza ve komutlarını kullanarak yapabilirsiniz :)
Attığım bağlantıda komutları da mevcut iyi forumlar

Hocam merhabalar öncelikle istediğiniz haritayı ana dizine atmalısınız öncelikle daha sonra multiverse core pluginini kullanarak yükleme yapabilirsiniz

Plugin Bağlantısı :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buradan indirip kurun daha sonra restart atın sunucunuza ve komutlarını kullanarak yapabilirsiniz :)
Attığım bağlantıda komutları da mevcut iyi forumlar
Çok teşekkürler , sayenizde halloldu .

?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl