Bir Madalya Ekleme Hakkınız Olsaydı Ne Eklerdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygılı , Dürüst , Profesyonel , Hatasız Skripter

Saygılı: Yetkililere ve diye forum arkadaşlarına saygılı duranlara verilir.
Dürüst: forumda hiç yalan söylemeyen güzel insanlara verilir.
Profesyonel: forumda plugin paketinde en iyi yapan gereksiz pluginler kullanmayan işini en iyi yapanlara verilir.
Hatasız Skripter: forumda skript konusunda hiç hata yapmayan üyelere verilir.

not: Sembol ekleyemediğim için kusura bakmayın :D

Saygılı , Dürüst , Profesyonel , Hatasız Skripter

Saygılı: Yetkililere ve diye forum arkadaşlarına saygılı duranlara verilir.
Dürüst: forumda hiç yalan söylemeyen güzel insanlara verilir.
Profesyonel: forumda plugin paketinde en iyi yapan gereksiz pluginler kullanmayan işini en iyi yapanlara verilir.
Hatasız Skripter: forumda skript konusunda hiç hata yapmayan üyelere verilir.

not: Sembol ekleyemediğim için kusura bakmayın :D
Bu biraz tartışmaya açık bir madalya dalı fakat benim görüşüm üyelerin dürüst olup olmadıklarının yargılanması biraz etik değil. Bir diğer konu ise "Hatasız Skripter" madalyanıza alternatif olarak forumumuzda "Usta Skripter" madalyamız bulunuyor. Önerileriniz için teşekkür ederiz :)

@SydeFQ amacım diyer insanları kötülemek değil dürüst madalyası forumda yalan söylemeyen insanlara verilmesi için söyledim bazı arkadaşlar yalancılık yapıyorlar bu forumda görmüyorsundur tabi belki. bu arada usta skripter var ama o skripti iyi yapanlara veriliyor hatasız skripter hiç hata yapmayan skripterler anlamında demek istemiştim

İbrahim Bey @IrfanDmn 'nin de mesajını gözden geçirirseniz sevinirim 1. sayfada.

@SydeFQ amacım diyer insanları kötülemek değil dürüst madalyası forumda yalan söylemeyen insanlara verilmesi için söyledim bazı arkadaşlar yalancılık yapıyorlar bu forumda görmüyorsundur tabi belki. bu arada usta skripter var ama o skripti iyi yapanlara veriliyor hatasız skripter hiç hata yapmayan skripterler anlamında demek istemiştim
Kendi görüşüm yukarıdaki düşüncem pek etik görmüyorum fakat ikinci önermiş olduğun madalyayı eklemek üzerinde düşünebiliriz.

Sunucu ustası olabilir bak hosting ve v.b için çevrem çok geniş :)

beni etiketlemende amaç ne bedrock kırmamı engelliyorsun

he madalya şu
(Bedrock logosu) Forumda uzun süre bedrock kıran kişilere verilir

NOPZNX.png
Uçan Papağan! - MC-TR'de Hep Dolaşan Ve Herkeze Yardım Eden Kuş Gibi Uçan Kişilere Verilir.

@Hai Abi Nasıl :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl