Bir kızla sevgili olmak... (detay içeride)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse bende spor salonuna giderim kankalarlada sonra ayağıma gelirler demi @aLoneX kanka :D

Hocam affedersin ama bu işler böyle hoppadak olmuyor. Eğer başarılı biriysen bunun "Lisesi" ve "Üniversitesi" var. Ayrıca kızın ailesi yok mu? Kızın ailesi belkide razı değil. Hadi onu geçtim 8. sınıftan sevgili oldunuz ve liseye üniversiteye gittiniz her an buluşabilecek misiniz? Belki farklı şehirlerde okula devam edeceksiniz ve yahutta o ve ya sen başka bir şehre taşınmak mecburiyetinde kalacaksın. Bence senin düşüncen yanlış.

Haklısın erken başladım sanırım neyse dünyadaki tek kız o değil ve kız kalmadı da değil ama joka ne yalan söyleyeyim senin bu güzel sözlerin beni etkilemiyor değil.

Haklısın erken başladım sanırım neyse dünyadaki tek kız o değil ve kız kalmadı da değil ama joka ne yalan söyleyeyim senin bu güzel sözlerin beni etkilemiyor değil.
Ben'de Etmiştim 1 kıza O da bana demişti arkadaşı olarak görüyorum diye.

Sana kızmı yok birader ? Büyüyünce evlenip gidiceksin, ama sevginizi hemen küçültmeyin ;)

@Puding ne demişler bir insan ergenlik döneminde berbat gözüksede ergenlik dönemi geçince o insandan özür dileyip yakışıklılığından gözünüz kamaşınca anlarsınız...

@Puding ne demişler bir insan ergenlik döneminde berbat gözüksede ergenlik dönemi geçince o insandan özür dileyip yakışıklılığından gözünüz kamaşınca anlarsınız...
Çocuk Artık Anlmalı Şeyler Yazıyor

Bende Senin Gibi Bişey Yaşadım Anlatıyım

Ben 5 Sınıftayım Bir Kız Gördüm Ve Aşkım Oldum

Kıza 3 Sene Boyunca Yakındım

6'da Ettim Çıkma Teklifi 7,8 de Etim Ama Kabul Etmedi Ben Boşver Dedim

Bu Hayata Kızlara Paraya Bakar Boşuna Birini Sevipde Çıkma Teklifi etme

Bir insanı gerçekten sınıfta salak zannediyorlar oysaki hem güzel para kazanıyor hem işi güzel örneğin ben 8.sınıftayım derslerim çok kötü ancak ingilizceye önem veriyorum çoğunlukla çünkü yazılım mühendisi olucam mesleki teknik anadolu lisesine gidip 100 puanı devlet veriyor 68 puan bi şekilde alsam yeter. :D zaten sonra yazılıma önem vericem yazılım mühendisi olduktan sonra iyi parada kazanırım ve sonra gelip bana diycekler Sana ne oldu sen böyle değildin eskiden diycekler bende diyeceğim zamanında dalga geçmemeyi öğrenseydiniz böyle şaşırıp kalmadınız...

@Technical
O durumlara bende düştüm, seviyorsun ama açılamayınca koyuyor ve ya başkası seviyor onu öylece bakıyorsun bana bakar mı çelişkilere düşüyorsun :D

Dostum, buradan 1-2 mesajla anlatamam ki sana olayı... Discord adresini verebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl