Bir Karakter Tasarla.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xenovac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 522
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xenovac

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
24
Minecraft
Xenovac

Discord:

Xenovac#1517

Film,Dizi,Anime,,, Karakteri tasarlıyabilcek olsaydın nasıl bir karakter tasarlardın
Adı ne olurdu Güçü Ne olurdu sevdiği şeyler hikayesi var ise hikayesi tüm ayrıntıları ile Merak etmeyin Senarist deilim fikirlerinizi çalmıyacağım
Sadece Hayal gücünüzün sınırını gösterin bana merak ediyorum. :luffy: :luffy:

---------------------------------------------------------------------
1602984973997.png

--------------------------------------------------------------------
1602984662107.png

---------------------------------------------------------------------
Gibi Karakter ler ve güçleri olarak ihlam verici resimlerini attım

Ben Sanırsam Kendime Galaksileri Yöneticek Güçde İsmi Xenovac olcak bi karakter Tasarlardım X harfi göğsünde bi lanet gibi simge olarak durcak
Hikayesi 9 Büyük Tanrı ile dövüşüp yenilince Dünyaya hafızası silinmiş beyaz saçlı mor gözlü ve vücudunun bazı noktalarında mor bi şekilde lanet ler olcak
ve bu çıldırcak seviyede sinirlendiğinde vücudu 9 kat civarı büyüyüp Mor kanatları çıkar ve vucudu mor yarıklarla dolar 2 eli 2 ayağı morarır mos mor olur lanetle
dolar ve birisini sadece bakarak bayıltabilcek aura sı olur ve gerçekden nefretle bakdığı insanın ruhunu kilitliyebilir ruhu kilitlenen kişi ruh azimine göre 3 ay yada 1 ay civarında uyanabilir. daha çok şey ekliyebilirdimde sizin de fikirlerinize yer kalsın :D alıntı değildir fikirimin patenti vardır herhangi bir yapımcıya satılır ise tazminat davası açarım haberinize:luffy::luffy::luffy:

Çok güçlü olmak her zaman zordur. Bazen çok güçlü olmak o kişinin lehine değil aleyhine olabilir. Çok güçlü karakterler tasarlarken çok dikkatli olmalısın. Küçük detaylara bile dikkat etmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl