Çözüldü Bir kaç sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kiasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 843
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiasan

İllede sen! M T
Elmaslar
112
Minecraft
Kiasan

Discord:

⚝ Kiasan#0001

Cümleten selamun aleyküm,
arkadaşlar bir kaç sorunum ve isteğim var.

Her oyuncunun başında ada leveli yazmaktadır örneğin 125000 ada leveli varsa ben bunu 125.0k şeklinde göstermek istiyorum.

Diğer bir husus sunucumda acayip bir derecede TPS düşüşü mevcut.
Buraya Timings sonucunu bırakıcam yardımcı olan arkadaşlar bakıp dönüş yapabilirse çok sevinirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer bir husus sunucumda mob doğmuyor adada,spawnda zaten 2 dünyam var ve ikisindede mob dogmuyor.
Mob dogmadıgı halde lagg killmobs çekince 1000+ mob öldürüldü şeklinde bir yazı veriyor.
Stoplag çekince bilmem kaç bin entity silindi yazıyor, ardından hemen gene yazınca gene aynı sayıda siliyor yani birşey anlamadım acil dönüş yaparsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.

Cümleten selamun aleyküm,
arkadaşlar bir kaç sorunum ve isteğim var.

Her oyuncunun başında ada leveli yazmaktadır örneğin 125000 ada leveli varsa ben bunu 125.0k şeklinde göstermek istiyorum.

Diğer bir husus sunucumda acayip bir derecede TPS düşüşü mevcut.
Buraya Timings sonucunu bırakıcam yardımcı olan arkadaşlar bakıp dönüş yapabilirse çok sevinirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer bir husus sunucumda mob doğmuyor adada,spawnda zaten 2 dünyam var ve ikisindede mob dogmuyor.
Mob dogmadıgı halde lagg killmobs çekince 1000+ mob öldürüldü şeklinde bir yazı veriyor.
Stoplag çekince bilmem kaç bin entity silindi yazıyor, ardından hemen gene yazınca gene aynı sayıda siliyor yani birşey anlamadım acil dönüş yaparsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.
1-) askyblock > config.yml > fancylevelinchat: true ayarını çektin mi olur
2-) fazla entity problemi spigot.yml ticks-per kısmından ayar çek bunların hepsine
3-) hiç oynadığın oldu mu bu mob ile alakalı bir şeyler ile ? çünkü bu bir kullanıcı sorunu normalde bunlar yaşanmaz :D
[DOUBLEPOST=1507567174,1507566654][/DOUBLEPOST]birde redstone sistemi çok varsa tps düşüşü gibi sorunlar olabilir

(Tercihim)

1-) askyblock > config.yml > fancylevelinchat: true ayarını çektin mi olur
2-) fazla entity problemi spigot.yml ticks-per kısmından ayar çek bunların hepsine
3-) hiç oynadığın oldu mu bu mob ile alakalı bir şeyler ile ? çünkü bu bir kullanıcı sorunu normalde bunlar yaşanmaz :D
[DOUBLEPOST=1507567174,1507566654][/DOUBLEPOST]birde redstone sistemi çok varsa tps düşüşü gibi sorunlar olabilir

(Tercihim)
aSkyblock config'e baktım tabi de , öyle bir kısım yok.

Diğer sorunlar için sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl