Çözüldü Bir Kaç PLuginde Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XtraionSs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Beyler Merhaba ! Benim Serverime Bir Kaç Sorun Var Belirtmek İstiyorum Madde Şeklinde Yazacağım
1- SparkTrail adlı Effect plugininde /sparkmenu /sparklist yapıyorum ama çalışmıyor ! hata vermiyor ama çalışmıyor help menüsüne falan dönün diyor herhalde bir çok komut girdim ama yinede olmadı ! şimdi hatırlamıyorum komutu !
2- Birde DisguiseCraft Pluginde creeper dönüşüyorum arkadaş beni creeper olarak görüyor ama f5 e basıyorum kendime bakıyorum normal skin'im bunu nasıl düzeltirim
3-Birde Şehirde Lavın Külleri Dolaşıyor Etrafta ne Lav var ne birşey çevredede yok ne yapmam lazım o külleri kaldırmak için !!
Arkadaşlar Sorunlarım Bu Kadar Sorunum Olursa Konuya yazarım

Dersine çalışmayan öğrenci gibi. Çalışmadığım yerlerden çıktı sorular :) yinede cevaplamaya çalışacağım

1-)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu linkte tekrardan girip minecraft sürümün neyse ona göre plugini indirip tekrardan kurmayı dene
2-) Bu sorun değildir.
3-) Muhtemelen yaptığın yapının altında lav var bu küle dönüştürüyor yada minecraft dosyanda sorun var lavları göremiyorsun
World edit komutlarıyla yapıtının bir kopyasını yapıp temiz araziye yapıştırıp o noktayı spawn yapmayı dene

2- bu nasıl sorun değil kendimi creeper olarak görmüyorum :)

yok düzenleme yapmadım Kül yoktu bir anda geldi :P

1-Belki komut değişikdir veya plugin bozukdur.
2-Bu normal birşey ya server yavaşdır yada senin bilgisayarın yavaşdır.Veya Mc ile ilgili bir sorun.
3-Bunu pek anlayamadım :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl