Anı Bir İtirafta Bulunun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Warriors

Gökte ne var?
Emektar
Premium
Elmaslar
468
Discord İzni
Minecraft
Rstarks

Discord:

Every Night

Başlıktan da anlaşıldığı üzere bir itiraf istiyoruz :D
Başlıyayım bari ben.

İlkokuldayken kankamın parasını çalmıştım, fark etti ama benim çaldığımı anlamadı hala da bilmiyor

Arkadaşlar ile 1-2 yıl önce migrostaki saç boylarının içindekilerini bir başka boya ile değiştirdik. Özellikle ise siyaha turuncu koyduğumuzu hiç unutmuyorum :D

Küçükken bakkaldaki cipsin sonlarında taso arardık. Bakkal bizi bir gün yine kovalarken bir tanesini çalıp kaçmıştım.
Neyse ki helallik aldım bir kaç yıl önce :'D

insanların camlarına su balonu atıp kaçıyorduk :D

Arkadaşımın telefonunu sakladım telefonunu hoca gelince buldu ve telefonunu koymadığından dolayı disiplin yedi hala kimin sakladığını bilmiyor

Botum.

Discord apisiyle uğraşırken discord çöktü benmi yaptım diye korkuyorum :( inşallah ben yapmamışımdır evimi basarlar :D

notlarimin yuksek olmasina ragmen ders calismayan ve calismaktan nefret eden birisiyim

Çekiç yapmak için aldığım demir düşüp kırılınca çaktırmadan yeni demir aldım.​

Arkadaşım ile yatağa gitdik...

Pandemi döneminde canlı derslerde sınıftan bir çocuğun ismini kullanarak Eren Karayılan videoları açıp dersleri mahvediyordum... Çocuk benim yüzümden disipline gitti.

Pandemi döneminde canlı derslerde sınıftan bir çocuğun ismini kullanarak Eren Karayılan videoları açıp dersleri mahvediyordum... Çocuk benim yüzümden disipline gitti.
sindin biklimizdim

olm yapmayan yoktur diyorum
zillere basıp kaçıyoduk
qweklşweqwe

Yıl 2016-17 O zamanlar huzuni falan meşhurdu, Ben daha çok ilgimi çeken bi hile bulmuştum serenity B51 diye hilede ölümsüzlük vardı damage aldıkça canın yükseliyordu KonyaCraft Oynayanlar bilir Baba PvP yi Hile serbestti Huzunide Fly acinca Şaplakla İnsanlar Uçabiliyor ve map dışına çıkabiliyordu. O zamanlar wurst diye bir hile keşfettim ve ismini hatırlamadığım bir sunucuda password checker ile admin hesabına girmiştim, Spawnı tnt ile patlattım haklarını helal etsinler teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl