Bir Hosting firmasında "Şu olmazsa olmaz." dediğiniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin göğsünü gere gere %100 DDoS Koruması diyipte koruyamadıkları sunucuları korumalarını isterdim ^^
Hızlı bir giriş yaptın hocam tebrikler :D Evet gayet bir güzel yorum.​

VDS'lerde müşterilere 4-6-8-16 çekirdek işlemci verirken genellikle paylaşımlı veriyorlar.
Ve paylaşımlı olduğu için doğal olarak tüm çekirdekler paylaşımlı oluyor.
Minecraft tek çekirdek (single-threaded) olarak tasarlandığı için o tek çekirdeğin güçlü performansını alamıyor bu da sunucularda TPS düşmesine sebep oluyor.
Yani çekirdeği çok vermek yerine az ve öz paylaşılmamış çekirdek daha iyi bu durumda.

VDS'lerde müşterilere 4-6-8-16 çekirdek işlemci verirken genellikle paylaşımlı veriyorlar.
Minecraft tek çekirdek (single-threaded) olarak tasarlandığı için o tek çekirdeğin güçlü performansını alamıyor bu da sunucularda TPS düşmesine sebep oluyor.
Yani çekirdeği çok vermek yerine az ve öz paylaşılmamış çekirdek daha iyi bu durumda.
Çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim ama test edip onaylamak lazım. Bilgili Hosting sahipleri var ise yorum yapabilir mi bu konu hakkında?​

Sayıyorum: Vergi levhası olmaması, adanada barındırılması, kaçak üçüncü el sunucu olması, çakma ddios koruması olması, çalıntı paket vermesi, ulaşabilmek için evine baskın yapabilecek kadar sinirlendirecek bir destek ekibi olması lazımki ben tercih edebileyim.
mqdefault.jpg

Ceggirdekler paylaşımlı olmasa 40tl yerine 400tl fatura gelir sağlıyan varsa bile çok az.

Çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim ama test edip onaylamak lazım. Bilgili Hosting sahipleri var ise yorum yapabilir mi bu konu hakkında?​
Asıl sen bize cevap vermelisin lazım hosting görevlisi yazıyor sankii :enteresan:

Sayıyorum: Vergi levhası olmaması, adanada barındırılması, kaçak üçüncü el sunucu olması, çakma ddios koruması olması, çalıntı paket vermesi, ulaşabilmek için evine baskın yapabilecek kadar sinirlendirecek bir destek ekibi olması lazımki ben tercih edebileyim.
mqdefault.jpg
Vergi levhasız Hosting açılamaz ki zaten kim yapıyor onu?​

İlk beklediğim şey resmiyettir. Çünkü bazı hosting firmalarının müşterilerine "müşteriysiymişim" gibi değil de "askerlik arkadaşıymışım" gibi davrandığına çok şahit oldum.

İlk beklediğim şey resmiyettir. Çünkü bazı hosting firmalarının müşterilerine "müşteriysiymişim" gibi değil de "askerlik arkadaşıymışım" gibi davrandığına çok şahit oldum.
İşte kalitesi olmayan insanlar dili ile para kazanmayı deniyor :D

Her hosta bir samet lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl