Bir günlüğüne hangi ünlü olmak isterdin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
BİR GÜNLÜĞÜNE HANGİ ÜNLÜ OLMAK İSTERDİN?
Birçok kişi bir insana ilgi duyar ve onu sevmeye başlar. Bu sevgisi herhangi bir durumdan ortaya çıkabilir. Bu durumlar fizik görünüş, ün, para, zeka ve işini iyi yapan gibi birçok durum olabilir. Genellikle insanlar hayal kurmayı sevdikleri için kendilerini bir film veya dizi karakteri ya da bir ünlünün yerine koyabilir. Peki size bir şans tanınsa ve ''bir günlüğüne hangi ünlü olmak isterdin?'' diye bir soru yöneltseler siz ne derdiniz? Unutmayın herkesin görüşü farklı olabilir ve buna saygı duymak zorundayız.

Marshall Bruce Mathers

Atatürk - Fatih Sultan Mehmet

Atatürk , Vio , Chester Bennington

paraya para demeyen

acun

Stephen Hawking, o muhteşem beynin işleyişini bir günde olsa görmek isterdim.

Kerem Bürsin​

Rick Grimes

BİR GÜNLÜĞÜNE HANGİ ÜNLÜ OLMAK İSTERDİN?
Birçok kişi bir insana ilgi duyar ve onu sevmeye başlar. Bu sevgisi herhangi bir durumdan ortaya çıkabilir. Bu durumlar fizik görünüş, ün, para, zeka ve işini iyi yapan gibi birçok durum olabilir. Genellikle insanlar hayal kurmayı sevdikleri için kendilerini bir film veya dizi karakteri ya da bir ünlünün yerine koyabilir. Peki size bir şans tanınsa ve ''bir günlüğüne hangi ünlü olmak isterdin?'' diye bir soru yöneltseler siz ne derdiniz? Unutmayın herkesin görüşü farklı olabilir ve buna saygı duymak zorundayız.
tom hardy

Murat Göğebakan çünkü bende öldüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl