Çözüldü Bir Firma Şikayeti | LeaderOS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlorisSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.885
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Merhabalar, yaklaşık 1 senedir LeaderOS scripti ve yaklaşık 1 aydır da web hosting kullanıyorum. Bugün MYSQL hakkında sorun yaşadım, Authme plugini Web Hostinge bağlanamadığını söyledi. Firmadan destek almaya çalıştım fakat sorun bizde değil, şunu yapın deneyin bunu yapın deneyin demeye başladılar. Satış yaparken anında dönülen destek taleplerine müsait olunca döneriz diye cevap vermeye başladılar. Ek olarak bunu söylediğim zamanda ise "Size destek sağlamayacağım" dendi. Görebilirsiniz, ardından mesaj düzenlendi. Bunları kendilerine söylediğim zaman da 1 saat susturulma cezası ile karşılaştım. Böyle bir firmanın böyle bir destek ekibi olması beni oldukça şaşırttı. Bir müşteri kaybettiler, tebrikler. Konuşmayı da aşağıda görebilirsiniz, "Dalga mı geçiyorsunuz" şeklinde de bir cümle kullanıldı.
Screenshot_89.png
Screenshot_90.png

Şahsen LeaderOS günümüzde tercih edilmeyecek bir yazılım. Scripti aldıktan sonra alanadı değişimi, tema ve aklıma gelmeyecek onca şey için ödeme yapmanız gerekiyor. Destek konusunda da memnuniyet odaklı çalışmak yerine, nerden para koparabiliriz şeklinde bir çalışma olduğu bariz. Eğer bir sorun yaşarsınız, webhosting kaynaklı denilir ve LeaderOS webhosting hizmetine geçmeniz tavsiye edilir. Bir firma yöneticisi ve müşteri olarak, sistemimi nasıl uyumlu yapacağıma dair soru yönelttim, aldığım dönüş talebimin kapatılmasıydı.

Neden mesajlaşmanın devamını koymadınız? Neden sadece göstermek istediğiniz kısmı koyuyorsunuz? Destek ekibimizdeki arkadaşın tutumu evet doğru değil. Fakat aynı arkadaş size müsait olduğu an sorununuzu tespit etti ve çözdü. Sorun tamamen bizden bağımsız kullandığınız Minecraft sunucu hostingi taraflıydı. IP adresi engeli vardı. Ekip arkadaşımın adına "Size destek sağlamayacağım" lafına istinaden özür dileriz fakat bence bu arkadaşımızın hakkını yiyorsunuz.
İlgili ekip arkadaşım ile görüştüm ve böyle bir olayın tekrarının yaşanmayacağı adına sözünü aldım.
İsterseniz ücret iadesi yapabilirim.

Mesajın devamı:
2022-07-05_15-35.png

2022-07-05_15-32.png

Ekli dosyalar

• 2022-07-05_15-32.png
    2022-07-05_15-32.png
    360,4 KB · Görüntüleme: 237
Ayırca mesajı çarpıtıyorsunuz. SAĞLAMAYACAĞIM demiyor SAĞLAYAMACAĞIM diyor bambaşka şeyler. Müsait olmadığını belirtmiş ve destek SAĞLAYAMACAĞIM diyor. Adam yemeğini, girdiği tuvaleti bırakıp bilgisayarına koşup sizin sorununuzu çözmesini bekleyemezsiniz. Bir başka müsait ekip arkadaşımız olur o bakar. Ki kendisi müsait olduğu gibi sizle de ilgilendi. Haksızlık ediyorsunuz.

Yavaş başarı karakter oluşturur. Hızlı başarı ise ego....

(Dönemindeki ihtiyaçtan yararlanıp hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi üstteki sözden yola çıkacak olursak eğer bu davranışların sebebi belli)

Çoluk çocukla ticaret yapmıyorum diye quit atan biri bu sorunsalı açıyor... :D
Fırat bey ilgilidir, kendisi konu saçma olsa bile dönüş yapar. Ki yorum bile atmış...

anılın acayip itici bir konusması var

Bence burada suçlu anıl leaderos'luk bir konu değil.

Kayra ile konuyu görüştük ve uzlaştık. Tekrardan yaşanan olay için kendisinden özür dileriz. Konu kapanabilir.

Taraflar arasında anlaşmış olup konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl