Bir fikrinizi alabilir miyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlorisSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 373

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Selamlar, öncelikle kendimi tanıtarak başlayayım. Ben Kayra. 18 yaşındayım ve üniversiteye geçtim bu sene. Ailemin maddi durumu yetmeyeceği için bazı ek gelirler ile uğraşmak istedim. Para kazanmaktan ziyade oynadığım oyunları sizler ile paylaşmak istiyorum, bunu yaparken de 3-5 TL gelse kâr kârdır. Bir öğle yemeğim çıkar işte. Videolarımda küfüre yer vermiyorum çünkü benim de babamdan 3 kardeşim daha var. Onların youtubede gezerken kötü örnek olacak içerikler ile karşılaşmasını istemem, bu yüzden kendim de videolarımda küfüre yer vermiyorum.

Gel gelelim olaya. Videolarımda aşırı derecede montaj koymaktansa %60 oynanış, %30 konuşma, %10 montaj koymak istedim. İlk videomuda yayınladım. Sizlerden + larımı ve - lerimi söylemenizi istiyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. İyi forumlar, iyi günler !

Bu şekilde çekersen eğlenceli olur. Fikir ==>

İlk olarak videonun kalitesini gayet güzel beğendim ve izlerken hiç sıkılmadım. Sadece başlangıç şekli saçma olmuş ;)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl