BİR FACTİON SUNUCUSUNDA OLMASI GEREKENLER?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zelious

Skripter
Elmaslar
213
Minecraft
eymenozerr

Discord:

eymenozerr

Evet arkadaşlar 1.8 faction sunucusu açıyorum fikirlerinizi alırsam çok sevinirim. Sistemler vs. gibi

Evet arkadaşlar 1.8 faction sunucusu açıyorum fikirlerinizi alırsam çok sevinirim. Sistemler vs. gibi
1.8 Faction Açmanızı Önermem 1.12 veya 1.14 sürümlerle faction açarsanız hem biraz değişiklik olur..

Eski sunucu kitlesi olsaydı emek ve sağlam bir boss sistemi derdim ama artık kitle yok :(

Şahsen açtığım sunucuda en çok metin taşı sistemleri, edit sistemlerinin güzel olması ve pvp markete "eğer op faction ise" yüksek güçlü kılıç ve setler, alınması bakımından bir nebze düşük fiyat önerisinde bulunacağım. Aslında bahsedebileceğim gerçekten çok sistemim var fakat bunların önem arz ettiği kanısındayım.

kasa puliginleri ekleyebilirsin yada kazı kazan gibi mini oyunlar ile güzel bir hava katabilirsin

Ne olmasından ziyade ne olmaması gerektiğini söylesem daha iyi sanırım. P2W.

Kesinlikle para ile lider olunucak birşey olmasın

görev sistemi güzel olabilir opfc olacaksa lapis onemli olur,lapis için kasa felan yapabilirsin eğlenceyi ve keyifi tutmak icin bol bol event yapmanı öneririm (parkur ox boss vs)

Eskiyi andıran faction sunucuları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl