Bir Faction Sunucusuda neler olmalı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muhammed Efe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 767
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Efe

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
277
Minecraft
MackleanTR

Discord:

MackleanTR#9999

Merhaba değerli forum üyeleri, bugün sizlere bir kaç şey soracağım. Skyblock alanında güzel ilerlediğimi düşünüyorum, faction pluginleri hakkında fazla bilgim yok fakat bundan 2 hafta sonra faction açmayı düşünüyorum. Sizce bir faction sunucusunda neler olmalı, sunucuda ne olursa lag yapar, sunucuda ne olursa oyuncuların ilgisini çeker ? Bunların cevaplarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Zurna eklenmeli mutlaka​

Kişisel olarak konuşacak olursam ben artık hile serbest oplu editli sunuculardan sıkıldım. Daha orijinal sistemleri olan eski zamanlardaki gibi edit olsa bile en azından emekle alınabilecek, veya op olsa bile op ve emek diye ikiye ayrılan iki sunucu olması daha iyi olur.

Bunun dışında çok eskiden oynadığımız sunucularda hem faction hem de biraz rp gerçek hayat tarzı bir oynanış vardı, mesela spawn yerine hastane de doğardın ölünce, şehir olurdu pazarlar vesaire, arena vesaire yoktu sadece normal orman vardı, zindan sistemi vardı eskiden oynadığım bir sunucuda, bunun dışında klasiklerden mob arena idi sanırım ismi takım olarak girip belli seviye mobları kesip bitirmeye çalıştığımız doktor savaşçı vb. sınıflar seçilebilen bir şey vardı, sıkılınca yapabileceğimiz geniş parkurlar vardı bunların rekorları skor tabloları vesaire olurdu. Kısaca ben böyle detayları şeyleri seviyordum şimdiki sunucularda böyle şeylere pek rastlamıyorum.

İlk öncelikle klasik sistemlerin haricinde özgün ve daha değişik , kaliteli gelişmiş sistemler kullanmalısın. Eğer o tür sistemleri yapacak yetenegin yok ise kaliteli ekipler ile iletişme geçmelisin işini iyi yapan skripter&pluginer 'ler ile konuşmalısın durumunu anlatmalısın. Yani şöyle bir kaç öneri bulunayım Maymun Vadisi , Zombi vadisi bu tür zor sistemler ekleyebilirsin. Kesinlikle METİN TAŞI gibi şeyler kullanmayın.

Kesinlikle ama kesinlikle yenilikçi bir sunucu olmalı. Uzun lafın kısası bizleri oyunda tutacak özgün sistemler olması gerekiyor.

Boşver factionu falan Efe zurnacı avla daha çok mutlu eder seni :)

Çoğu sunucuda bulumayan özellikler ekleyebilirsin.

İlk öncelikle klasik sistemlerin haricinde özgün ve daha değişik , kaliteli gelişmiş sistemler kullanmalısın. Eğer o tür sistemleri yapacak yetenegin yok ise kaliteli ekipler ile iletişme geçmelisin işini iyi yapan skripter&pluginer 'ler ile konuşmalısın durumunu anlatmalısın. Yani şöyle bir kaç öneri bulunayım Maymun Vadisi , Zombi vadisi bu tür zor sistemler ekleyebilirsin. Kesinlikle METİN TAŞI gibi şeyler kullanmayın.
güzel bir öneri, faction hakkında fazla bir bilgim olmasada uğraşacağım. değerli yorumunuz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl