Çözüldü Bir dünyadaki tüm köylüleri kaldırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord Hydra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lord Hydra

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
LordHydra

Discord:

lordhydra

Bir dünyadaki tüm köylüleri kaldırıp, spawn olmalarını engelleyip sadece oyuncuların köylü yumurtasıyla spawnlamasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve aynı zamanda köylülerin çiftleşme sayılarını kontrol edebilir miyim?

Worldguard eklentisinin bildiğiniz üzere her dünyaya varsayılan olarak bir global region ekler.
/rg flag __global__ deny-spawn villager yaparsanız köylü spawn'lanmasını kapatırsınız

Edit: spigot.yml uzantılı dosyadan direk olarak köylülerin spawn'lanmasını da kapatabiliyorsunuz. Ancak /summon komutu veya yumurta ile çağırılmadığı sürece gelmeyecektir.

spigot.yml içerisindeki ayarı aradım fakat bulamadım tam olarak hangisi söyleyebilir misiniz?
Worldguard eklentisinin bildiğiniz üzere her dünyaya varsayılan olarak bir global region ekler.
/rg flag __global__ deny-spawn villager yaparsanız köylü spawn'lanmasını kapatırsınız

Edit: spigot.yml uzantılı dosyadan direk olarak köylülerin spawn'lanmasını da kapatabiliyorsunuz. Ancak /summon komutu veya yumurta ile çağırılmadığı sürece gelmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl