Bir Discord Botu | Glaxo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ada06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.209

Ada06

system administrator
Elmaslar
477
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

Selam! Bu gün sizlere güzel bir Discord botunu tanıtmak istiyorum.
Bu botu tanıtmamı sağlayan @AxeBey 'e teşekkür ediyorum.

Bu konuyu açma izni @AxeBey (Glaxo Bot Sahibi)'nden alınmıştır!

konutasarimi.png

Bot
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

unknown.png
unknown.png

Önerilerinizi ve şikayetlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Son düzenleme:

Konuyu okudum ve bu bot ilgimi çekti. Şimdi sunucuma ekleyeceğim. Bakalım bu gizemli bot neyin nesi? :D

Selam! Bu gün sizlere güzel bir Discord botunu tanıtmak istiyorum.
Bu botu tanıtmamı sağlayan @AxeBey 'e teşekkür ediyorum.

Bu konuyu açma izni @AxeBey (Glaxo Bot Sahibi)'nden alınmıştır!

Ekli dosyayı görüntüle 66140

Bot
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bot yardım sunucusuna bu kodla katılabilirsiniz : XFgvafg

unknown.png
unknown.png

Önerilerinizi ve şikayetlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın!
Bu komutlar her yerde var ki bir ayrıcalık göremedim ?

Çok sıradan bir bot. Geliştirilmesi lazım. Ayrıca konu tasarımını kim yaptıysa geliştirmesi lazım. Konu tasarımındaki resimlerin bot ile bir alakası %50 var. Burdan botun sahibi @AxeBey 'e selamlar. Komutların yanındaki elmaslar kaldırılsa daha güzel olabilir.

Bu komutlar her yerde var ki bir ayrıcalık göremedim ?
Bu işler sadece komutlarla yürümemekte şu anda botumuzu kullanan bir kaç sunucu bunu fark etti bile botun içinde gizli özellikler bulunmakta.

Çok sıradan bir bot. Geliştirilmesi lazım. Ayrıca konu tasarımını kim yaptıysa geliştirmesi lazım. Konu tasarımındaki resimlerin bot ile bir alakası %50 var. Burdan botun sahibi @AxeBey 'e selamlar. Komutların yanındaki elmaslar kaldırılsa daha güzel olabilir.
Değerli yorumun için teşekkürler elmas olayı bizim moderatörlerimize yaptığımız rehberde duruyordu bizde konuya komutları eklemeyi unuttuğumuzu farkedince oradan ekleyelim dedik. Unutmayın ki yakında güzel bir tasarıma geçeceğiz.

Konuyu okudum ve bu bot ilgimi çekti. Şimdi sunucuma ekleyeceğim. Bakalım bu gizemli bot neyin nesi? :D
Değerli yorumun için teşekkürler. Keşfederseniz gizemini açarsınız hediyeyi.

Yeni tasarım yakında ekleniyor!

Tasarımdaki yazı fontları olmamış. Raleway falan kullanılsaydı daha iyi olabilirdi şahsen. Başarılar güzel bot @Ada06 @AxeBey

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl