Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proomp

Foreda
Elmaslar
192
Discord İzni

Discord:

proomp

Aegis ve SpigotGuard Projeleri Sonlandırıldı
Artık "Aegis mi Velocity mi?", "XCord vs Aegis", "SpigotGuard - LPX-MORTAL" gibi karşılaştırmalar yapmanıza gerek kalmayacak çünkü yooniks tarafından geliştirilmeye başlanıp NoJokeFNA tarafından devam ettirilen Aegis ve SpigotGuard projesi olan MC-Protection sonlandırılmıştır. Yani SpigotGuard ve Aegis güncelleme almayacak, eğer kullanıyorsanız herhangi bir açık durumunda sunucunuzda oluşabilecek zararları önleyemeyeceksiniz. Bu yüzden Aegis ve SpigotGuard yerine başka korumalara yönelmenizi tavsiye ederim.
1706530019015.png

ÇEVİRİ ALINTISI
Değerli üyelerimiz,

Bu yazı, MC-Protection'ın geleceği ile ilgili önemli bir kararı sizlere bildirmek amacıyla yazılmıştır. Dikkatli bir değerlendirme ve çeşitli faktörleri göz önüne alma sonucunda "MC-Protection" projesini ve tüm bağlantılı ürünleri derhal sonlandırma kararı aldık. Bu, projenin artık güncellenmeyeceği veya devam edilmeyeceği anlamına gelir. Ürünler herkes için ücretsiz olarak kullanılmaya devam edecek ancak kaynak kodu kapalı kalacaktır.

MC-Protection'ın sonlandırılma kararı kolay bir karar değildi. Yooniks'in liderliğindeki takımın ve sonrasında benim yönetimim altında geçen birkaç yıl, kişisel olarak 4 yıldan fazla bir süre içinde bunun bir parçası olma ayrıcalığını yaşadım ve bu süre önemliydi. Bu zamanı her zaman içtenlikle hatırlayacağım bir dönemdi. Ancak hayatta her zaman olduğu gibi veda etmeniz gereken anlar vardır.

Yooniks projeleri bana devrettikten sonra Aegis ve SpigotGuard'ı geliştirmeye adadım, Escanor 2.0 ile yeni bir koruma çağını başlatmayı umuyordum. Ne yazık ki zaman içinde başka güncellemeler yapılmadı ve bunun için tam sorumluluğu üstleniyorum. Kişisel bir neden yüzünden neredeyse hiç zaman harcayamadığım bir dönemden dolayı bilgisayarımı tamamen kullanmaktan kaçındım. SpigotGuard'ın yeni geliştirmesi başlatıldı (%70 civarı) ancak hiç tamamlanmadı.

Aegis'in sonlandırılma nedenlerinden bir diğeri, BungeeCord ve Waterfall, ayrıca kullandığımız BotFilter fork'unun kişisel olarak çalışmaya devam etmek istediğimiz temel gereksinimleri karşılamamasıdır.

MC-Protection kullanıcıları ve destekçilerinin hepsine teşekkür etmek isteriz. Desteğiniz her zaman bizim için bir özendir olmuştur. Projenin planlandığı gibi devam ettirilememesi bizi çok üzüyor.

Saygılarımızla,
NoJokeFNA & yooniks

ORİJİNAL ALINTI
Dear members,

This letter is to inform you of an important decision regarding the future of MC-Protection. After careful consideration and weighing up various factors, we have decided to discontinue the "MC-Protection" project, including all associated products, with immediate effect. This means that there will be no further updates or continuation of the project. The products will continue to be available to everyone free of charge, but the source code will remain closed.

The decision to discontinue MC-Protection was not an easy one. The past few years where the team was under the leadership of yooniks and then myself, and where I personally had the privilege of being a part of it for over 4 years, were significant. It was a time that I will always remember fondly. But as always in life, there are moments when you have to say goodbye.

After yooniks transferred the projects to me, I dedicated myself to improving Aegis and SpigotGuard to usher in a new era of protection with Escanor 2.0. Unfortunately, there were no further updates over time, for which I take full responsibility. Due to a personal phase in which I could hardly spend any time with it, I avoided the computer at home altogether. The new development of SpigotGuard was started (~70%) but never completed.

Another reason for the termination of Aegis is that BungeeCord and Waterfall, as well as the BotFilter fork we use, do not meet the basic requirements we personally want to continue working with.

We would like to thank all users and supporters of MC-Protection. Your support has always been an incentive for us. We very much regret that it was not possible to continue the project as planned.

Dear,
NoJokeFNA & yooniks

Yavaştan XCord'un yolu görünmeye başladı.

Bu konu artık son buldu denebilir.

eskidendi abi eskiden

Komik gelmeye başladı artık böyle konular xcord aegis vb zaten hosting firmaları bot koruması geliştirdi xcord a vb ihtiyaç kalmadı waterfall + jhantibot kur geç

güzel zamanlardı

Yavaştan XCord'un yolu görünmeye başladı.
Olabilir

Bu konu artık son buldu denebilir.
Evet

eskidendi abi eskiden
Maalesef
güzel zamanlardı
Aynen

Bir devir daha bitti.

yooniks adlı eleman zaten başka sunuculara saldırıp kendi koruma eklentilerini satan iki yüzlü kişi değil miydi, açıkçası sadece müşterilerine üzüldüm.

xCord + İptables Bu İkilinin Yolu Var Artık

eskiden olsa ipe dizerdi hazard

Komik gelmeye başladı artık böyle konular xcord aegis vb zaten hosting firmaları bot koruması geliştirdi xcord a vb ihtiyaç kalmadı waterfall + jhantibot kur geç
bot korumasi saglam hosting olduğunu nereden anliyacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl