Sol Reklam

Bir bloğu özel aletle kırmayı yasaklama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ashesnetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Puanlar
945
Yer
Istanbul

Discord:

asheslvs

Merhaba arkadaşlar bu platformda ilk konum, sizlere bu gün bir bloğu özel aletle kırmayı yasaklamayı göstereceğim.
→ Ne işe yarar derseniz, kendi sunucumda sünger edit bölgesinde çapa ile kırmayı yasakladım, bu sebeple oyuncular süngerleri hızlı kıramayacak.
→ Gelelim kodumuza:

JavaScript:
on break:
    if tool of the player is hoe:
        if player's world is "world":
            send "{@prefix}Editte süngerleri çapa ile kırmak yasaklanmıştır."
            cancel event

→ "hoe" yazısını istediğiniz aletin ismiyle değiştirin.
→ "edit" yazısını istediğiniz dünya ismiyle değiştirin.
10.08.2023 18:43 itibariyle skriptteki hatalar düzeltilerek tekrardan yayınlanmıştır.

Son düzenleme:
konularındaki kodları alıntı şeklinde atarsan daha iyi olur boşluklar var kopyala yapıştır yapıyorlar bazı kişiler çalışmıyor ondan dolayı iyi forumlar

Son düzenleme:
konularındaki kodları alıntı şeklinde atarsan daha iyi olur boşluklar var kopyala yapıştır yapıyorlar bazı kişiler çalışmıyor ondan dolayı doğru şeklini aşağıya bırakıyorum iyi forumlar
Uyarın için teşekkür ederim ama demek istediğini anlayamadım açar mısın.

Uyarın için teşekkür ederim ama demek istediğini anlayamadım açar mısın.
düzeltmissin zaten ya alıntı şeklinde yazman boşluk olduğunda koda gelmesi için önemli ondan behsediyorum.

Merhaba, forum kuralları gereği skript paylaşımlarınızda, skriptin çalışması için gereken addonları belirtmeli ve en az 2 adet görsel bulundurmanız gerekmektedir. Gereksinimler 24 saatin ardından sağlanmadığı takdirde konunuz arşive taşınacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!