Bir blog en uygun hangi fiyat aralığında oluşturulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar, bir blog kurmayı planlıyorum ve blogu kurmadan önce bir fiyat ile ilgili bilgi edinmem gerekiyor. Öncelikle basit bir blog için ne kadar bir ücret harcamak gerekiyor?

Google'ın bloggerı ücretsiz hizmet sağlıyor, GoDaddy'den çok ucuza .com alabilirsin

Yani sadece alan adı yeterli oluyor mu bir blog kurmak için?
Blogger'de takılmamanı tavsiye ederim. Wordpress ile daha çok iş yaparsın daha güzel temalar edinirsin. Alan adı ve hosting alman yeterlidir. Wordpress kurulum yardımı istersen bana ulaşabilirsin. Hostingini ayarlarız :)

Ucuza bir domain bulman ve güzel bir hosting alman yeterli. Ucuza domain şuan natro da mevcut. 1 yıllık .net ve .com 1$. Hosting için tavsiyem alastry. Orada ucuza bulabilirsin. Domaini hostinge bağladıktan sonra panelden wordpress kur. Wordpress in ücretsiz temaları mevcut istersende themeforest dan falan tema alabilirsin.

Ucuza bir domain bulman ve güzel bir hosting alman yeterli. Ucuza domain şuan natro da mevcut. 1 yıllık .net ve .com 1$. Hosting için tavsiyem alastry. Orada ucuza bulabilirsin. Domaini hostinge bağladıktan sonra panelden wordpress kur. Wordpress in ücretsiz temaları mevcut istersende themeforest dan falan tema alabilirsin.
+ 1 Katılıyorum.

Teşekkürler bütün cevaplar için! Yeterli ve güzel bilgiler edindim, iyi forumlar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl