Bir Bilgisayarı veya Telefonu ortalama kaç yıl kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayar ve telefon en az 9 senedir kullanıyorum

Telefon ortalama 5-6 yıl götürüyor.
2 tane bilgisayarım oldu 1 tanesi 8 yıl falan dayandı sonra bozuldu 2018 yılında ilk kez bilgisayar topladım şu an onu kullanıyorum artık pek oyun oynamadığım için 7-8 yıl gider diye düşünüyorum.

1-2 sene her ikiside

Bilgisayarımı 9 - 10 yıldır kullanıyorum. 2 - 3 hafta önce bi hdd bozuldu ssd taktırdım onun dışında değişen birşey yok. Telefonumuda 3 yıl önce aldım hala kullanıyorum.

Bilgisayarım 10. Yılını doldurdu 2 sene önce değiştirdim Telefonumu daha geçen sene değiştirdim o da 4.yılını doldurmuştu

Hmm hunharca kullanmazsam ömürleri uzundur ama hunharca kullanımdan dolayı max 3-5 yıl arası sanırım (genelde bilgisayarın çoğu parçasını bozuyorum nası yapıyorum bilmiyorum ama bozuluyo :D)

Bilgisayar bi 6-7 sene dayanıyor ama telefon için aynı şeyi diyemem :( 2 sene ya dayanıyor ya dayanmıyor

Bilgisayar 5-6 sene dayanıyor ama telefon için aynı şeyi söyleyemem :( 2-3 sene ya dayanıyo ya dayanmıyo

Bilgisayarım 9. senesini doldurmak üzere, telefonum ise 1. senesi felan oluyor.

Bilgisayar ortalama bende maksimum 6,7 sene kullanılabilir ama telefon için aynı şeyi söyleyemem

9 10 sene civarı :) bilgisayarım 10 senelik :)

bilgisayarımı 12 yıldır kullanıyorum telefon ise 2 yıl oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl