Bir Bilgisayarı veya Telefonu ortalama kaç yıl kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Erhan | Liester

Ziyaretçi
Selamlar, bugün size bir sorum var. Bilgisayarı veya telefonu ortalama kaç yıl kullanıyorsunuz? Bana fazla dayanmıyor gibi :|

Sanırım 3. yılımda telefonumu değiştirmem gerekecek. Bilgisayarım ise 8. senesini doldurmak üzere :|

6,5 yıl iPhone 6s kullandıktan sonra XR'a geçtim. Kullandığım bilgisayarı da 6 sene oldu toplayalı 2-3 yıl daha götürür diye düşünüyorum.

Bilgisiyarımı yaklaşık 4 yıldır her gün ortlama / 12 saat oynuyorum :d

Telefonumu neredeyse 6 yıldır kullanıyordum, artık doğası gereği düzgün fonksiyonları bile yapamadığı zaman mecbur değiştirdim 1 yıl önce, bu da herhalde bi 5-6 yıl gider. Zaten sadece aramak için kullanıyorum, erken bozulursa şaşarım.

Bilgisayar 5 yıl rahat gidiyor, pek oyun oynamadığım için çok güçlü bir bilgisayara gerek yok bana, değiştirmiyorum.

Bilgisayarım yaklaşık 3 yıldır benimle

Eski bir telefonumu 4 yıldır kullanıyordum. Şimdi ki telefonumu ise 1,5-2 yıldır kullanıyorum.

Bilgisayarımı Yaklaşık 13 Senedir Kullanıyorum

1 Sene Önce Ekran Kartım yandı onu yeniledim
yaklaşık yine 1 ssene öncede HDD bozuldu onu yeniledim
işlemcim ana kartım psu 13 yıllık

Bilgisayar ve telefon pes edinceye kadar kullanırım. Bilgisayarda ve özellikle masaüstü ise temizliğe önem gösterilmeli, ayda bir kasa temizliği yapılmalı çünkü felaket toz oluyor.

Bilgisayarı en az 5, en fazla 8 sene kullanıyorum. Telefonu ise genelde 2-3 kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl