Bir Arkadaşın Sana 8GB Ramlı Sunucu VDS Veriyorum Dedi Ama 1GB Ramlı Çıktı Sende Çok Sevindin Ne Yaparsın?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Tek kelimeyle çıldırırım.

Hocam vds nedir anlatırmısınız

Hocam vds nedir anlatırmısınız

Virtual Dedicated Server(Uzak Masaüstü) demektir.

Şöyle düşün; 2 bilgisayarın var sen kendi bilgisayarından da o bilgisayara bağlanabiliyor. Ve onda bir sunucu açıp düzenleyebiliyorsun. İstersen Youtube felan da girebiliyor video felan izleyebilirsin. Normal bilgisayar gibi

Virtual Dedicated Server(Uzak Masaüstü) demektir.

Şöyle düşün; 2 bilgisayarın var sen kendi bilgisayarından da o bilgisayara bağlanabiliyor. Ve onda bir sunucu açıp düzenleyebiliyorsun. İstersen Youtube felan da girebiliyor video felan izleyebilirsin. Normal bilgisayar gibi
uzak masa üstüylemi bağlanılıyor oraya?

e ozaman vds normal ne farkı var bende batihost dan aldım ve 2 bilgisayarım var gibi bişey uzak masa üstüyle bağlanıyorum youtubeye falan giriyor ama vds değil ne fark var

e ozaman vds normal ne farkı var bende batihost dan aldım ve 2 bilgisayarım var gibi bişey uzak masa üstüyle bağlanıyorum youtubeye falan giriyor ama vds değil ne fark var

Tüm açılan sunucular VDS ile açılıyor batihostda panelden halledebiliyorsun zaten alınca sana örn 2GBlık aldın 2GB'lık vds veriyor parayla satın alınan sunucular vds ile açılıyor. Bazı hostlar sadace panel kullanıyor kiraladıkları vdsler ile sizlere sunucu açmanızı sağlıyor. Batihostda da vds var yani. Siz orda vds kısmını bulamadınız galiba her host firma vds kullanıyor yani bir şekilde. Sadece bazıları panel kullanıyor belirli bi paketden sonra bazıları da hem panel hem vds bazılarıda sadece vds sunmakta.

Tüm açılan sunucular VDS ile açılıyor batihostda panelden halledebiliyorsun zaten alınca sana örn 2GBlık aldın 2GB'lık vds veriyor parayla satın alınan sunucular vds ile açılıyor. Bazı hostlar sadace panel kullanıyor kiraladıkları vdsler ile sizlere sunucu açmanızı sağlıyor. Batihostda da vds var yani. Siz orda vds kısmını bulamadınız galiba her host firma vds kullanıyor yani bir şekilde. Sadece bazıları panel kullanıyor belirli bi paketden sonra bazıları da hem panel hem vds bazılarıda sadece vds sunmakta.

anladım teşekkürler

Arkadaş çevremde öyle bir babayiğit olmadığından gerçekten vereceğine inanmam tabii ki .d

Elbet bi pislik yaparım :D

yapacak birşey yok . gidip diyemem yani kardeş 8 dedin 1 çıktı . asıl ayıbı o yapmış fakat bizim sormamız daha ayıp olmaz mı sizce de ? sonuc olarak adam sana bişey hediye etmiş sende o hediyeyi begenmiyorsun

Hiç yoktan iyidir :D

İdare et artık yapcak bişi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl