Bir Ailede Kadın Çalışmalı Mı, Yoksa Çalışmamalı Mıdır ? | Tartışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.659
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_

Stay calm, stay sharp.
Emektar
Elmaslar
238

Discord:

efeuynk

mctr.png

Bir Ailede Kadın Çalışmalı Mı, Yoksa Çalışmamalı Mıdır ?

Yani olan duruma bağlı. Şahsen ben kadın olsam ve durumum olmasa çalışmaktan gocunmam. Ailem için elimden geleni yaparım. Hele bu ekonomide tek maaşla yaşamak biraz zor. Yani o maaş asgari ücretse biraz sorun oluyor. Kadın da işe girip eşini destekleyebilir.

Bana kalırsa bir kadının bir erkekten babası veya herhangi bir aile ferdi olmadığı sürece para istemesi saçma geliyor. Şimdi kocasından istiyor onlar sonuçta aile diyebilirsiniz ama para şu anda Türkiye'de bir manada özgürlük demek. Paran yoksa yapabileceğiniz şeylerin sayısı büyük miktarda kısıtlanıyor. Özgürlüğünü bir erkeğin belirlemesi insanı mutlu edeceğini sanmıyorum. Ha kadının bir mesleği vardır ama eşi geçinebilecekleri miktarın çok çok üstünde kazanıyordur ve kadın çalışmak istemez bu ona kalmış bir şey. Ben kadının kendi ayakları üstünde durmak istiyorsa çalışması gerektiği yönünde düşünüyorum. Kendimi inşallah iyi bir şekilde açıklayabilmişimdir.

Eğer o kadının ailesinden kalan mal varlığı yoksa ve türkiye'de yaşıyorsa ayaklarının üzerinde durmak zorunda diye düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 182206

Bir Ailede Kadın Çalışmalı Mı, Yoksa Çalışmamalı Mıdır ?
Kadın eğerkı ısterse çalışabılır ve kocası bu duruma zorlayamaz hatta kadın ısterse kazandığı parayı eve dahıl vermek zorunda değıldır dını kurallarımız arasında yer almaktadır araştırabılırsınız.

Eğer o kadının ailesinden kalan mal varlığı yoksa ve türkiye'de yaşıyorsa ayaklarının üzerinde durmak zorunda diye düşünüyorum.
+1 türkıyede şıddete uğrayan her kadın kocası mahçupmuş gıbı davranması durumunda şıddete uğruyor aldatılıyor.

kendi kararıdır. varsa ailesinin iyiliği için çalışması gereken bir durumda çalışmıyorsa kendi vicdanı bilir ancak çalışmaya zorlanamaz.

Yaşayan her ergin birey ekonomik özgürlüğünü kazanmak zorundadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl