Bir 1.8 Veya 1.16.5+ sunucu açacağım ama ne açacağım hakkında bilemiyorum önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pixelfactiontr

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
kasap7capone

Discord:

kasap7capone

Bir 1.8 Veya 1.16.5+ sunucu açacağım ama ne açacağım hakkında bilemiyorum önerir misiniz?

Neden açmalıyım?? Yani tutar mı nasıl tutturacağım bu işten zarar etmek istemiyorum ama eğlencesine oynatmka istiyorum oyuncuları sizce nasıl olmalı

Neden açmalıyım?? Yani tutar mı nasıl tutturacağım bu işten zarar etmek istemiyorum ama eğlencesine oynatmka istiyorum oyuncuları sizce nasıl olmalı
dc üzerinden ark. eklersen reis sana destek olabilir ve daha detaylı yardımcı olabilirim. dc: darthstrafe

Para odaklı bir hedefiniz var ise önerim skyblock 1.16.5 olur.

1.8 için ise PVP harici artık herhangi bir yol görmüyorum.

Eğer yenilikler denemeyi, kalileti içerik üretmeyi istiyorsanız potansiyeli daha yüksek olan 1.16.5 survival veya daha üst sürüm survival önerimdir.

Derdiniz para ise açmayın. Derdiniz kitle eğlendirmek ise towny skyblock açılabilir. Millet bir sunucu kuruyor içerisinde 20 tane vip var her biri 50tl 50tl artıyor.

1.8 ise MMORPG sunucusu yapabilirsin. Saçma sapan sağdan soldan ItemsAdder textureleri çıkan sunuculardan biraz daha farklı olursun. Ayrıca, şuan FFA oyuncuları oynayacak sunucu bulamıyor çünkü yok. 1.8 için SG-FFA gibi bir sunucu yapabilirsin. Daha üst oyun versiyonları için genellikle tercih edilen oyun modları iyi olacaktır.

skyblock düşünebilirsiniz.

Skyblock tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl