Biliyorum Kötü Ama Paylaşmak İstedim İlk Minecraft Thumbnail Sizce Daha Ne Yapılabilir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YPol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 981

YPol

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
98
Minecraft
YPol

Discord:

YPol#0661

MC THUMBNAİL.png

Font biraz kötü kalmış ama iyi

@Cem Samet aynen reis font sıkıntı biraz karasız kalıyorum da arkaplana da eklenecek bir şey de bulamadım böyle adam akıllı bir şey yok yine de sağol güzel yorumun için.

@Cem Samet aynen reis font sıkıntı biraz karasız kalıyorum da arkaplana da eklenecek bir şey de bulamadım böyle adam akıllı bir şey yok yine de sağol güzel yorumun için.
knk arkaya genelde ne oyun ise onu koyarlar misal skyblok ada resmi/factions rastgele map resmi gibi gibi font ise genelde kalın yazı kullanıyolar.ama yinede güzel yani.

@TekinSTY dediklerini dikkate alacağım.Güzel yorumun için de teşekkür ederim. <3

Bence o kadar da kötü değil. Sadece renk seçimi ve biraz da tasarımsal görüntüden sorun var. Kırmızı ve beyaz yaparsan hoş olur. :))

@YigitReisOfficial dediklerini dikkate alacağım.Yorumun için teşekkür ederim.:))

Yeni başladına göre o kadar kötü olmamış başarılar.

@Puncher teşekkür ederim, motive oldum. :D

Başarılar dilerim, beğendim ?

çok güzel font olarak batman fontunu kullanmanı öneririm çok güzel

@Alisaid çok teşekkür ederim, önerdiğin fontu deneyeceğim. :melek:

Karakteri biraz daha öne çıkarmalısın, çok fazla blurlu. Ayrıca gölge de eklemeyi deneyebilirsin, bu şekilde biraz uçuyor gibi olmuş. Font seçimin de pek iyi olmamış ama ilk denemeler için fazlasıyla yeterli denilebilir. Kendini geliştirebileceğini düşünüyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl