Çözüldü Bilinmiyen komut yazı değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Durmaz

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhaba çok fazla konu açtığımın farkındayım fakat uğraşmak istiyorum tabi ki yardımsız olmuyor size sorum şudur;
Serverimde biri mesela /a yazdı yada /afsdafsdaf falan farketmez yani ne yazarsa yazsın eğer ki o komut yoksa ona mesaj göndersin mesela;
[ServerAdı]Sunucumuzda Böyle Bir Komut Bulunmamaktadır!
Bunun gibi nasıl düzenliyeceğiz skriptmi yada pluginmi anlatırsanız sevinirim [ bukkit için ]

Merhaba,

Sunucunuzun klasörüne girin, ardından Spigot.Yml yi açın Ctrl + F yaparak unknown-command: Aratın burada klasik Unkown Command /help türü bir yazı vardır, bunu kendinize göre düzenleyin. Ancak unutmayın Türkçe harf kullanmayın.

Skript ile yapanlarıda gördüm.

Merhaba,

Sunucunuzun klasörüne girin, ardından Spigot.Yml yi açın Ctrl + F yaparak unknown-command: Aratın burada klasik Unkown Command /help türü bir yazı vardır, bunu kendinize göre düzenleyin. Ancak unutmayın Türkçe harf kullanmayın.

@ForestEdge &3 gibi renkli yapsak bi problem olurmu?[DOUBLEPOST=1512281790,1512281749][/DOUBLEPOST]ayrıca skypeden istek attım kabul edermisin?

@ForestEdge &3 gibi renkli yapsak bi problem olurmu?[DOUBLEPOST=1512281790,1512281749][/DOUBLEPOST]ayrıca skypeden istek attım kabul edermisin?

Evet olur istediğin rengi kullanabilirsin &1 &2 &3 vs. ancak türkçe harf kullanamıyorsun ö,i,ç,ş vs.

Kabul Ediyorum.

Merhaba,

Serverim Bukkit yazmıştım spigot.yml yok

Sunucunuzun dosyalarının olduğu yerde, worldler, plugins vb. dosyaların bulunduğu ilk dosyada.

Sunucunuzun dosyalarının olduğu yerde, worldler, plugins vb. dosyaların bulunduğu ilk dosyada.
Buradamı SS attımda bakarsanız göremedim ben kusura bakmayın acemiyimde :)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    78 KB · Görüntüleme: 436
Bukkit.yml'de ara unkown_command: 'ı

bilmiyorum ozaman aga kb :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl