AranıyorBilgisi Geniş Kapsamlı Ve Çevresi Geniş Kişiler Konuya Göz Atsın

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

SAYIN mc-tr.com HALKI SELAMLAAARRRR

Ben kimim?

Yasin 28 yaşındayım evliyim ve aslan parçası bir oğlum var. İnşaat, lojistik ve galeri şirketlerim var.

Ne durumdayım?
Açıkçası şuan elimde ne eklenti paketi var ne de sunucum ne üzerine olsun reklamı nerde yapiyim falan filan hiç birini planlamadım. Çünki kendi real hayatımda sosyal aktivitelerim ve ticari işlerim olsun çok fazla vakit bulupda bu gibi şeylerle artık ilgilenmeyi pandemide bıraktım. Beni tanımak isteyen profilime girip geçmişde neler yaptığımı, hangi hostinglerde görevler aldığımı, zamanında hangi hosting sahibi olduğumu, kaç tane sunucu kurdum hepsi ne kadar başarı katettiğini, kaç tane satış takımında görev aldığımı veya kaç tane satış takımının sahibi olduğumu, yani velhasıl kelam başarılarımı bizzat profilime girip görebilirsiniz. Keza mc-tr.com da eskilerden beri üye olupda beni tanımayan kimsenin olduğuna inanmıyorum zaten.

İstediğim tam olarak ney?
Sunucunun kurum aşamasından tutun bu discord üzerinde olur hangi hostingden vds sağlayacağı olur nerde ne reklam yapacak veya bu reklamın tasarımıdır cart curt hepsi aradığım kişiyi ilgilendirecek. Yani şöyle düşünün ben kısacası yatırımcı olucam. Şurda şu sorun olmuş burda bu sorun olmuş bunlarla ilgilenmeyeceğim hepsiyle aradığım kişi ilgilenecek. Fakat tabiki çözemediği konu olur yardımcı olmamı ister ben her zaman ne durumda olursa olsun onun yanında olacağım. Hem maddi hem manevi bundan yana bir problemi olmasın. Attığı adımları bana söyleyecek şurdan şunu almamız gerekiyor çünki şu işe yarıyor bize katkısı şu olur gibi gibi. Bu sunucu bi minecraft sunucusu olarak kalmayacak. Örnek veriyorum yüksek kitleye ulaştıktan sonra başka bir platforma odaklanacağız onu da artık aradığım kişiyle aramda istişare yaparak konuşurum.

Bu istediklerim haricinde aklında soru işareti olan olursa yorumda da belirtebilir discord üzerinden benimle iletişimede geçebilir.

İstediğim kriteller neler?
Yaş 18+
Cinsiyet farketmez.
Okul muhabbeti olmayacak. (abi sınavım var, abi okulum var, abi derslerim var muhabbeti olmasın diye.)
Reklam konusunda yeterli bilgiye sahip.
Minecraft versiyonları hakkında yeterli bilgiye sahip.
Daha önceden sunucu sahibi olmuş veya görev yapmış.
Eklenti paketi oluşturmak, editlemek için yeterli bilgiye sahip.
Plugin(Eklenti)ler hakkında yeterli bilgiye sahip. (Yazılım konusunda değil. Piyasadaki pluginlerin ne işe yaradığını veya nasıl görevler yaptığını bilen bir kişi)
VDS(Server) hakkında yeterli bilgiye sahip.

Ücret konusu ise ister yaptığı satışlardan prim alır. İsterse aylık direk maaş alır. İsterse hiç almaz. Benim için farketmiyor bu konuyu aradığım kişiyle özel olarak konuşmayı daha çok isterim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl