Bilgisayarmı / Dışarısımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanAga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.785

Hangisini Daha Çok Seviyorsun

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bilgisayarı tercih ederim. Ama düşüncem ki; insan sosyalde olmalı. Ben bunu beceremiyorum nedeni ise çevremde sosyal bir ortam yok. Ben yaratmak istesem başarılı olamıyorum. İnsanlarda bulamadığımı sanalda bulduğumdan dolayı. Bilgisayarımı insanlara tercih ederim.

Kapıya Çıkmayın Kamu Spotu Kapıya çıkanı dövüyolarmış :D

Sanal Ortam Her daim real life den daha güvencelidir ben eşit ağrılık diyorum 50/50 hem spor yapıp hemde sanal da dolaşıyorum

Dışarsı Güzel Hoş Temiz Nefes Alıyoruz Ama Bilgisayardada Keyif Bi Başka :D Yani Şöyle İzah Ediyim Bilgisayarda Aldığım Zevk i Dışarda Almam İçin Dışarda Bi 10 Kişi Falan Toplanıp Katil Kim Falan Oynamamız Lazım Göz Kırpmalı Öldürme Falan Bide Muhabbet :D Tadından Yenmez[DOUBLEPOST=1523223090,1523223018][/DOUBLEPOST]
Kapıya Çıkmayın Kamu Spotu Kapıya çıkanı dövüyolarmış :D
Acilen Dışarı Çıkmayı Bırakmalasın Diyen Doktor Buldukmu Kamu Spotu Tamamdır :D

Dışarıya gidiyoruz.. internet kafeye..
Yani buda deisik bi durum işte

Dışarda Vakit Geçirmek daha iyi sosyal için bilgisayar radyasyon yaydıgı için pek bi vakit ayırmak istemem ama he Dengede tutulduğu sürece ikisi de tabi ama tercih olarak dersen dışarı :=).

Bilgisayarda vakit geçirmekte zevkli fakat dışarının yerini tutamaz.

Dışarıdaki arkadaşların sahte davranışları yerine bilgisayarı tercih ederim :dedektif:

Her ikisi %75 Bilgisayar başında oynamak , %25 Dışarı .

Vallaha ben düzensizim dışarda çocuk oldu mu atlarım çocuk yoksa 8 saat bir plugin paketi hazırlarım

Bilgisayar'da Hickimse birbirini tanımıyor.Dışarda Herkes birbirini zamanla tanıyor,Bence Bilgisayar.

Sizce Dışarda Oynamakmı Yoksa Bütün Gün Bilgisayarda Oynamakmı
O Anki Psikolojine Veya O Anki Şeye Bağlı Mesela : İnternet Kapalıysa Elektrikler Yoksa Dışarısı , Dışarda Yapcak Bişey Yoksa Veya Arkadaşların Dışarı Çıkmıyorsa Bilgisayar. Bunlar Benim Düşüncem Tabii Siz Başka Şekilde Düşüne Bilirsiniz.

Merhaba,

Herkesin düşüncesi farklıdır.
Bu yüzden senin işine karışamam ancak, ben dengeleyebiliyorum. Zamanımın yarısını dışarıda yarısını içeride geçirebiliyorum. Sana Tavsiyem kendine SADIK DOSTLAR bulman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl