Bilgisayarımı Sunucu Nasıl Yaparım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

PC mi web sitesi veya minecraft serveri yapmak istiyorum nasıl yaparım (makinem var)
FTP almam lazım mı nasıl kurabilirim ücretsiz ftp bulabilir miyim rehber fln atarsanız çok mesut olacağım :)​

Bu konulara aşina değilim fakat ücretsiz "FTP" alamazsın. ( Yalnızca 2-3 saatliğine alırsın. )

Sizin ev bilgisayarlarınız server kaldırabilecek kapasitede değildir.Olsa bile o amaçla yapılmadığı için performans açısından kötü olacaktır.Ayrıca 7/24 aktif etmek için çok fazla elektrik masrafı gerekir.Kısaca önermiyorum.

Sizin ev bilgisayarlarınız server kaldırabilecek kapasitede değildir.Olsa bile o amaçla yapılmadığı için performans açısından kötü olacaktır.Ayrıca 7/24 aktif etmek için çok fazla elektrik masrafı gerekir.Kısaca önermiyorum.
Biliyorum fakat bunun için ufaktan bir makine ayarladım bu işlere bir atılmak istiyorum.

Optimizasyonu bildikten sonra, önbellek nedir kafanda tanımladıktan sonra performansın nasıl etkileneceğini biliyorsun :D Şu makine için ödedim ekstra elektirk parası 6 yada 7 TL oldu.

Screenshot_1.png

Teşekkürler 65 MBPS alıyorum sizce yeter mi ?
Upload kontrol etmen gerekiyor sadece download yetmeyecektir, ayrıca nat arkası sunucun için modem üzerinden dhcp ayarlarını yaparsan sabitlemeyi ve dns yönetimini de yapabilirsin :)

Çok teşekkürler sayende artık ayda
ÜÇ MİLYAR YEDİYÜZ ELLİ MiLYOR MİLYAR PARA KAZANABİLCEM OLEY :D
gfhjjgfhghgf :D Hadi, kolay gelsin.
Makinem var demişsin de, başka bir bilgisayarın mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl