Violet Evergarden
From bottom of my heart "I Love You"
- Elmaslar
- 702
Discord:
Violet Evergarden#9379
Violet Evergarden#9379
Violet Evergarden#9379
Biliyorum fakat bunun için ufaktan bir makine ayarladım bu işlere bir atılmak istiyorum.Sizin ev bilgisayarlarınız server kaldırabilecek kapasitede değildir.Olsa bile o amaçla yapılmadığı için performans açısından kötü olacaktır.Ayrıca 7/24 aktif etmek için çok fazla elektrik masrafı gerekir.Kısaca önermiyorum.
Violet Evergarden#9379
Teşekkürler 65 MBPS alıyorum sizce yeter mi ?bu işini görecektir ancak bu işler kolay değil.İnternetini çok yorar bu işlem.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cremranyec78
Optimizasyonu bildikten sonra, önbellek nedir kafanda tanımladıktan sonra performansın nasıl etkileneceğini biliyorsun :D Şu makine için ödedim ekstra elektirk parası 6 yada 7 TL oldu.Sizin ev bilgisayarlarınız server kaldırabilecek kapasitede değildir.Olsa bile o amaçla yapılmadığı için performans açısından kötü olacaktır.Ayrıca 7/24 aktif etmek için çok fazla elektrik masrafı gerekir.Kısaca önermiyorum.
Yetmeyebilir vede geniş bir penetrasyon testi gerekiyor.Teşekkürler 65 MBPS alıyorum sizce yeter mi ?
Cremranyec78
Upload kontrol etmen gerekiyor sadece download yetmeyecektir, ayrıca nat arkası sunucun için modem üzerinden dhcp ayarlarını yaparsan sabitlemeyi ve dns yönetimini de yapabilirsin :)Teşekkürler 65 MBPS alıyorum sizce yeter mi ?
Violet Evergarden#9379
FTP ye vb fln ekstra ücret gerekiyor mu ?Optimizasyonu bildikten sonra, önbellek nedir kafanda tanımladıktan sonra performansın nasıl etkileneceğini biliyorsun :D Şu makine için ödedim ekstra elektirk parası 6 yada 7 TL oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 76808
Cremranyec78
Hayır gerekmiyor, ücretsiz açabilirsin.FTP ye vb fln ekstra ücret gerekiyor mu ?
Violet Evergarden#9379
Çok teşekkürler sayende artık aydaHayır gerekmiyor, ücretsiz açabilirsin.
DwordGG#2855
gfhjjgfhghgf :D Hadi, kolay gelsin.Çok teşekkürler sayende artık ayda
ÜÇ MİLYAR YEDİYÜZ ELLİ MiLYOR MİLYAR PARA KAZANABİLCEM OLEY :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!