Çözüldü Bilgisayarımdaki Minecraft Serverine özel ip oluşturmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammetDndar

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi benim bir sunucum var ve bu kendi bilgisayarımda öncelikle bu sunucuya herkese nasıl açabilirim sorusunu soruyorum ve sonra da bu sunucuya nasıl play.serverismi.com şeklinde bir şey yapabilirim anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler

.com ve .Net için ücret ödemen gerek ama
.ml veya .Tk alan adları bedava youtubede araştırarak videosunu bulabilirsin bilgisayarında sunucu açman için modemine port açmalısın bununda videoları var tonla youtubede

.com alan adları paralı olarak alınıyor youtubeye bukkit servere ip adresi alma yaz çıkar videolar.

DuckDNS , NoIP gibi sitelerden ip sabitleyrbilirsiniz ve domain alabilirsiniz.

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi benim bir sunucum var ve bu kendi bilgisayarımda öncelikle bu sunucuya herkese nasıl açabilirim sorusunu soruyorum ve sonra da bu sunucuya nasıl play.serverismi.com şeklinde bir şey yapabilirim anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler
Merhabalar öncelikle. Sunucunuzu herkese nasıl açabilirsiniz sorusunun cevabı: Tarayıcınıza 127.0.0.1 yazıp modeminizin paneline gidiniz (bu panelin IP'si değişkenlik gösterir). İnternetten modeme port açma videoları izleyip konuya hakim olunuz ve port açınız. Son olarak da modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve Minecraft "Çok Oyunculu" kısmından Sunucu Ekle'ye tıklayıp oraya kendi IP adresinizi ve portunuzu giriniz (Örneğin; 78.91.712.32:25565). Nasıl alan adı alacağın ise: .com ve .net'i ücretsiz bir şekilde bulman imkansız fakat ucuz bir şekilde GençHosting,GoDaddy gibi sitelerden alabilirsin. Ücretsiz olmasını istiyorsan ise DuckDNS'e göz at derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl