Bilgisayarımda Sorun var!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.787
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Bilgisayarımda klavyede örneğin e tuşuna basıyorum eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye olup takılı kalıyor bazen yazı yazarken donuyor maouse ise hareket ettirince donuyor yardım edin lütfen!

Bilgisayarımda klavyede örneğin e tuşuna basıyorum eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye olup takılı kalıyor bazen yazı yazarken donuyor maouse ise hareket ettirince donuyor yardım edin lütfen!
Klavyeni temizle bazen bende de oluyor temizle toz yemek vb şeyler takılmasına sebeb oluyordur arka kapanı sök ama önce bir rehber konusu videosu izle ben banyoda haci şakir ile yıkıyorum :D birşey olmuyor nerde ise 2 yılldır aynı klavyeyi kullanıyorum :D

Klavyeyi su ile yıkarsam sistemleri felan bozulmazmı su yüzünden?

Klavyeyi su ile yıkarsam sistemleri felan bozulmazmı su yüzünden?
Sistemine Gelirse Bozulur ben şöyle yapıyorum tuşları çıkayıyorum teker teker çıkarmadan önce klavyenin resmini çek harfleri unutma sonra süpürge ile içini çekiyorum tertemiz oluyor

Sistemine Gelirse Bozulur ben şöyle yapıyorum tuşları çıkayıyorum teker teker çıkarmadan önce klavyenin resmini çek harfleri unutma sonra süpürge ile içini çekiyorum tertemiz oluyor

:D Önceden klavyeme çay dökülmüştü ve düzseltelim derken maffettik bunada böyle olsun istemem :D

Haci şakirle yıkıyorum sistem olan yeri söküyorum :D

Haçı şakir alırken birgün marketten baktım siyah köpek var bana bakıyor koştum bana gelince kovalamaya başladı en sonda sıkıştırdı beni ben kaldırıma çıkıyorum o kaldırıma çıkınca ben aşşağı iniyom o aşşağı iniyor ben kaldırıma çıkıyom :D:DSA en sonunda gözlerimi kapattım gitti :D

Klavyenin arkasından sök vidaları felan 1 gün boyunca kurut.

Hocam tamam tamam çözdüm :D toz varmış 2 katlı yapışkan beyaz bişeyde üfledik sorun çözüldü :D

• Tuşu yerinden tırangınla tatl bir biçimde çıkart ve oratyı bir üfle temizle belki çekirdek kabugu falan kaçmışdır bazen bendede oluyor :'D:'D​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl