Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarıma "Windows Server 2012" Kurabilir Miyim ?
arkadaşlar vdslerden alıştım ve her zaman çok hoşuma giden windows server 2012 yi kendi pc me kurabilir miyim? yoksa sadece sanal bilgisayarlaramı kuruluyor??
Windows Server 2012'yi farklı forumlarda normal bir sisteme kurabilenleri duydum. Ama kursan bile driverları sorun çıkartır. Oyun vs. indirirsen de uyumluluk sorunları çıkarabilir. En sağlıklısı mevcut işletim sisteminde kalman. Windows Server 2012, adı üstünde serverlar için yapılan bir işletim sistemi.
Bilgisayarınızdaki mevcut olan windowsa ek olarak farklı işletim sistemleri kullanmak isterseniz vmware gibi uygulamalarla kendi bilgisayarınızda sanallaştırma yapabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz kadar işletim sistemini kullanabilirsiniz.