Bilgisayarıma "Windows Server 2012" Kurabilir Miyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clipsocore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 717
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clipsocore

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55
arkadaşlar vdslerden alıştım ve her zaman çok hoşuma giden windows server 2012 yi kendi pc me kurabilir miyim? yoksa sadece sanal bilgisayarlaramı kuruluyor??

aklımdaki tek soru şu, neden?

Windows 8 kur daha iyi bu arada.

windows server 2012 daha güzel geliyor. zaten vdslerden onada alıştım baya daha güzel (bence)

Hackintosh Big Sur adamdır.

Windows Server 2012'yi farklı forumlarda normal bir sisteme kurabilenleri duydum. Ama kursan bile driverları sorun çıkartır. Oyun vs. indirirsen de uyumluluk sorunları çıkarabilir. En sağlıklısı mevcut işletim sisteminde kalman. Windows Server 2012, adı üstünde serverlar için yapılan bir işletim sistemi.

Kurulmuyor galiba.

Bilgisayarınızdaki mevcut olan windowsa ek olarak farklı işletim sistemleri kullanmak isterseniz vmware gibi uygulamalarla kendi bilgisayarınızda sanallaştırma yapabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz kadar işletim sistemini kullanabilirsiniz.

Çeşitli yöntemler ile sanallaştırma/iso kurulum vs. yapmanız mümkün fakat kişisel kullanıma uygun bir dağıtım değil bu yüzden kullanmanızı önermem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl