Gaara212
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba Ben Gaara212 Eskiden Bilgisayarım 512 MB DDR 1 Ram'içeriyordu Kasa Zaten Eski EN Az 2001 YıllıkTır.... Bütçem Yok (Daha Çocuğuz Tabiii) Bu YÜzden Pc Alamıyorum :(
Sonradan Pc'm Çökmüştü O Zamanlar Sadece Windows XP Kurmayı Bİliyordum....
Babamla Birlikte Bilgisayarcıya Götürdük Ben 1 GB Daha Takılmasını İstedim Adam Yapıp Taktıktan Sonra
PC 'mi Açtıktan Sonra 1,5 GB Ram Yazdı Sevindim Sonradan
Aradan 2/3 YIl Geçti Windows 7 Kurarsam Süper OLurmu Diye Düşünmüştüm Evet Dedim :)
CD'ciden Windows 7 CD'si Aldım Ve Kurdum ....
Şuan Ki Yılımız Yani : 2015/10/03 Bugün PC'mi Nasıl Daha Hızlandırırım Diye Düşündüm ??
Başlat/Bilgisayarım Sağ TIk /ÖZellikler/ Orda .....
9 GB Ram (Kullanılabilir : 1,5 GB RAM Diyor Bi Bu Sorum Vardı Dğeri İste Hızlandırmak Win XP de mi Demi Hızlanır / Yoksa Windows 7 Demi Kara Sizin ....
Sonradan Pc'm Çökmüştü O Zamanlar Sadece Windows XP Kurmayı Bİliyordum....
Babamla Birlikte Bilgisayarcıya Götürdük Ben 1 GB Daha Takılmasını İstedim Adam Yapıp Taktıktan Sonra
PC 'mi Açtıktan Sonra 1,5 GB Ram Yazdı Sevindim Sonradan
Aradan 2/3 YIl Geçti Windows 7 Kurarsam Süper OLurmu Diye Düşünmüştüm Evet Dedim :)
CD'ciden Windows 7 CD'si Aldım Ve Kurdum ....
Şuan Ki Yılımız Yani : 2015/10/03 Bugün PC'mi Nasıl Daha Hızlandırırım Diye Düşündüm ??
Başlat/Bilgisayarım Sağ TIk /ÖZellikler/ Orda .....
9 GB Ram (Kullanılabilir : 1,5 GB RAM Diyor Bi Bu Sorum Vardı Dğeri İste Hızlandırmak Win XP de mi Demi Hızlanır / Yoksa Windows 7 Demi Kara Sizin ....