Bilgisayarım Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirr_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirr_

Elbet bir gün
Elmaslar
303
Minecraft
Uzayke

Discord:

Emirr#6312

Selam MC-TR Üyeleri ve yetkilileri
sizden bir ricam olacak
şimdi benim bilgisayar win xp biraz eski biliyorum :) neyse işte 1 hafta önce oyun oynarken birden kapandı bir daha açtım 5 dk baktım yine kapandı böyle böyle hep kapandı işte araştırdım pek aklıma yatan bi fikir bulamadım
birde buradan yardım isteyeyim dedim bunu bilen arkadaş lütfen benle iletişime geçsin.

Kasadan bir ses gelip mi kapanıyor ?

ve PC Özellikleri Neler ?
Format Atmayı Dene.

Pc yi açtığımda her 3 saniyede bir tak diye bi ses geliyor 5 di idaren ediyor sonrasi yok

Pc yi açtığımda her 3 saniyede bir tak diye bi ses geliyor 5 di idaren ediyor sonrasi yok
Ram slotlarını kontrol et tüm ramlari çıkart ve normal bir okul silgisi ile nazikçe sarı taraflarını sil.

En Yakın Pc Hastanesine Götür
Ram Slotlarını Cıkar Tak
Kasayı Hava İle Temizle
işlemcinin Termal Manunu Yenilettir
Hardiskini Cıkar Temizle
Kasanı Herşeyini Cıkar Temizle
Ekran Kartını Cıkar Temizle Havayla
Format Attır Gereksiz programları Sil
Windows 7 32 bit attır

Ram slotlarını kontrol et tüm ramlari çıkart ve normal bir okul silgisi ile nazikçe sarı taraflarını sil.
Nejdet usta taktiğini yapıyorsun sanırsam :D, her neyse bunu yaptıktan sonra düzelmez ise xp kurtarma cd'sini takıp tamir etmeyi dene. XP güncellemelerini kapattığı için Microsoft artık çok fazla hata geliyor.

Nejdet usta taktiğini yapıyorsun sanırsam :D, her neyse bunu yaptıktan sonra düzelmez ise xp kurtarma cd'sini takıp tamir etmeyi dene. XP güncellemelerini kapattığı için Microsoft artık çok fazla hata geliyor.
ustadı örnek almak gerek :D

Ahaha aynen öyle :cool:

Yani Kısacası Bilgisayarı Komple hava ile temizliyim + format atıyım ? :)

Bios Pilinden de Kaynaklanabilir Sadece Bi İhtimal

oyun esnasinda kapaniyorsa, sistem boştayken kapanmiyorsa yüksek isi yada voltaj eksikliği olabilir. macun yenilenmesi yapip psu kontrolu yaptirabilirsin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun ram slotundaymış onu temizledim ve düzeldi herkese yardım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl