Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem özelliklerim
Windows 7 Ultimate 32 Bit
İşlemci: Pentium (R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06.GHz 3.07 GHz
RAM: 4GB Kullanılabilir 3GB
Sistem Türü: 32 Bit İşletim Sistemi
Ekran Kartı: GTX 750
Format atmayı deneyebilirsin bence bir de çok oyun ve çok kapsamlı program yüklememeye çalış. Bir de bilgisayarını windows 8.1 yapabilirsin onu da dene.
HDD Boyutunu yazarmısınız birde ne yaparken donuyor. Task manageri inceleyin orda yabancı uygulama var ise durdurun. Kaspersky, malwarebytes gibi bir antivirüs ile pcyi taratın
İşlemcini değiştirmelisin. Quad Core 4 çekirdekli bir işlemciye geç en azından gözle görülür bir hız farkı hissedersin. Senin problemin büyük ihtimal CPU. Onun dışında sistemin minimum seviyede yeterli gözüküyor.
Q6600 Quad Core işlemci önerebilirim, fiyatı gayet uygun.
Ya da onun üst modelleri.
Ve bilgisayarını 64 Bit ' e geçir. Ram miktarının hepsini kullanman önemli.