Bilgisayarım açıldığında mavi ekran veriyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PederBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.096

PederBey

Kutsanmış Balta!
Elmaslar
62

Discord:

PederBey | Çağdaş#1673

Merhaba,
Ben bilgisayarıma modlu MC yüklemiştim açılırken kasıyordu PC bende oyunu kapattım ve PC kasmaya devam etti bende dedim yeniden başlatayım belki düzelir diye. Yaptım ve bilgisayar açılmadı.

Bilgisayar ilk açılırken 2 seçenek geliyor birisi "windowsu normal olarak başlat" birisi de "başlangıç onarmayı başlat" ilk başlangıç onarmayı başlat dedim fakat bir işe yaramadı sistem geri yükleme yaptım o da ise yaramadı. Şimdi sizden destek istiyorum bilgisayara format atmak istemiyorum.
Windowsu normal olarak başlat dediğimde de bu hatayı alıyorum ve PC kapanıyor
Aldığım mavi ekran hatası aşağıda
JPEG_20180923_003824~2.jpg

Reyiz Bak Sana Tavsiyem FORMAT Çünkü bilgisayarının ya boot ayarları bozuldu yada bios sıralaması veya bios bozuldu blmm bence format at bendede oldu format attım format atmazsan iyice bilgisayarın kasar format attıktan sonra bana öyle oldu şimdi kasa kasa oynuyom :/ gec format attım diye

Orda bi ismimi gördüm amma :') Technical İnformation : DD

Neyse benim tavsiyem format attır ama tanıdığın kişiye attır tanımadığına attırma olanları artık biliyorsundur.

Reyiz Bak Sana Tavsiyem FORMAT Çünkü bilgisayarının ya boot ayarları bozuldu yada bios sıralaması veya bios bozuldu blmm bence format at bendede oldu format attım format atmazsan iyice bilgisayarın kasar format attıktan sonra bana öyle oldu şimdi kasa kasa oynuyom :/ gec format attım diye
Yapma ya format atmak hiç istemiyordum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Orda bi ismimi gördüm amma :') Technical İnformation : DD

Neyse benim tavsiyem format attır ama tanıdığın kişiye attır tanımadığına attırma olanları artık biliyorsundur.
Formatı kendim atıyorum atacaksamda hiç atasım yok.

Yapma ya format atmak hiç istemiyordum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Formatı kendim atıyorum atacaksamda hiç atasım yok.

Reis anlıyorum istemiyorsun format atmak ama bilgisayarını kurtarmak istiyorsan yapman gerek.

İlerde reyiz biosun bozulmasını veya bir şey istemezsinbence hemenformat at bios bozulursa varya işin zor kurtaramazsın bile bence hemen formatı bas yerinde olsam basarım !!!!

Geç format atıldı diye bilgisayarda kasma veya bios bozulma gibi durumlar olmaz. Yanlış drive kurulması ya da sistem dosyaları bozulması gibi durumlarda genellikle bunu alırsın. Bios'unu sıfırla ve güzel bir format at.(Yedeklerim var diye dert etme hardiski başka bir bilgisayara bağla öyle al ya da sanal windows sayesiyle alabilirsin.)

Sorun hala devam ediyorsa Bios'unu güncel mi değil mi ona bak eğer güncel değilse güncelle.Sorunum Hala devam ediyor diyorsan ramlerini teker teker dene. Hala Devam edersede söyle başka yöntemleride yazayım.

Bendede öle olmuşdu. Bunun sebebi ben bildiyime göre ekran kartını silmişsindir veya ellemişsindir. Benim tavsiyem format atdırmakdan başka çıkışın yokdur.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl