Bilgisayara Birseyler Oldu Yardım Edin Lütfen !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan be humble
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 789

be humble

Ege'Kaan
Elmaslar
59
Merhabalar bilgisayarıma 10-15 dakika baktıktan sonra bir kaç dosya sildim o dosyaları sildikten sonra ise bilgisayar kendi kendine kapandı geri açmaya çalıştığımda ise bilgisayarın logosu gözüküyor ondan sonra kendi kendine tekrardan kapanıyor yardımınıza ihyitiyacım var şimdiden teşekkürler...
Bilgisayar Asus (Laptop) ve Windows 10 Dosyalar ise bilgisayar ile alakalı degil...

Hangi dosyaları sildin?

İşlemci üzeride bulunan fan tam oturmamış olabilir. Eğer oturmadıysa işlemci ısınır ve bilgisayar kendini korumak için otomatik olarak kapatır. Soğuk ve havadar bir yerde açmayı deneyin. Eğer olmuyorsa tamire gönderin.

Hangi dosyaları sildin?
Cs:Go hiel dosyası(:) Minecraft ile ilgili birkaç dosaya bir kaç tanede resim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci üzeride bulunan fan tam oturmamış olabilir. Eğer oturmadıysa işlemci ısınır ve bilgisayar kendini korumak için otomatik olarak kapatır. Soğuk ve havadar bir yerde açmayı deneyin. Eğer olmuyorsa tamire gönderin.
Yorumun için teşekkürler deneyeceğim

Bendede Oldu Format Attim Gecti

Büyük ihtimal bilgisayarının sistemi çökmüş. Öncelikle hardisk sağlına bak eğer %100 ise sorun yok format at düzeltirsin. Eğer yedeklerin varsa ya sanal windows ve ya hardiski bir yere bağla yedek al. Sonra at güzel bir şekilde format.

Neleri sildiğini öğrenmemiz gerekli. Yeterli bilgi değildir.

Aynı Sorunu Ben Yaşıyordum Levono İdeaPad'te Yaptı Lenovo Yazısından Sonra Başa Alıyordu Ama Ben SORUNU 1 Hafta Arayla Format Attıgım İçin Yaşadım Win10 Du Sıfırla Dedim %62 de DONDU Ve Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Bilgisayar Tamircisine Gönderdim Bana Yaptı

Endişe Etme Kardeşim Bunu Ucuza Yaptırabilirsin Ayrıca Bilgisayarından Korkun Olmasın Hiçbir Yanma Falan Yaşamıyorsun Ufak Bir Takılma Söz Konusu Arkadaşlarımın Dediği Gibi Format'a Götür Çözülür Olay.

Ücret İse 20-25 Tl Civarıdır Kazıklanma.

söyledigin dosyalara bağlı bende bir aralar 2 önemli dosya silmiştim :D 1 ay pc yi kulanmadım abimden sakladım D: sonra falaka ya yatırdı :D

Bilgisayarın ısınmış olabilir, bilgisayarını açtığında fanalarının çalıştığından emin ol, eğer fanlar çalışmıyorsa bilgisayarın ısındığı için açılmıyor olabilir aynısı bana da olmuştu geçen yaz.

Aynı Sorunu Ben Yaşıyordum Levono İdeaPad'te Yaptı Lenovo Yazısından Sonra Başa Alıyordu Ama Ben SORUNU 1 Hafta Arayla Format Attıgım İçin Yaşadım Win10 Du Sıfırla Dedim %62 de DONDU Ve Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Bilgisayar Tamircisine Gönderdim Bana Yaptı

Endişe Etme Kardeşim Bunu Ucuza Yaptırabilirsin Ayrıca Bilgisayarından Korkun Olmasın Hiçbir Yanma Falan Yaşamıyorsun Ufak Bir Takılma Söz Konusu Arkadaşlarımın Dediği Gibi Format'a Götür Çözülür Olay.

Ücret İse 20-25 Tl Civarıdır Kazıklanma.
Hangi şehir orası. Biz Aksaray'da (68) 40 ₺ atıyoruz ve her yerde 40 ₺ Aksaray'da.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl