Donanım arşivim
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Donanım arşivi
Discord:
Donanım arşivi#4972
Donanım arşivi#4972
iKaanStrafe
R5 1600 AFSa arkadaşlar bir pc toplayacağım sizce nasıl?
Saphire rx470 nitro 4gb
Dark spartan 5 rgb fan
Gametech gtp550w 80+
Corsair 8gb ddr4 3000mhz
Ryzen 3 1200
Gigabyte a320m s2h
James donkey 240gb ssd
Bu sistem için 700₺ eksiğim var bu eksiği sizce nasıl kapatabilirim?
Donanım arşivi#4972
.ddDonanımdan az biraz anlarım.
Ancak topladığın parçaları hiç duymadım :D
Güzel kardeşim dalga mı geçiyorsun parasını vereceksen alalım, bu sistemi almak için bile 700₺ açık var.R5 1600 AF
RX580 8GB
8 GB DDR4 3000 MHZ RAM
CORSAIR SPEC DELTA KASA
SAMSUNG EVO 960 SSD
B450M S2H ANAKART
Al sana piyasanın en iyi toplama pcsi. Monitörüde kendin alırsın artık bütçeni yazmadığın için bilemiyorum.
Bütçeni yaz sıfırdan fiyat performans toplayalım o zaman biz nerden bilcez bütçeni..dd
Güzel kardeşim dalga mı geçiyorsun parasını vereceksen alalım, bu sistemi almak için bile 700₺ açık var.
Donanım arşivi#4972
Ya güzel kardeşim sıkıntınız mı var.Bütçeni yaz sıfırdan fiyat performans toplayalım o zaman biz nerden bilcez bütçeni.
BordoMavi#9396
Ya güzel kardeşim sıkıntınız mı var.
Ekran kartı, Psu, Kasa aldım geri kalanları almadım sadece.
ya sen sıkıntılı falan mısın o zaman konuya bütçeni topladıklarını vs her şeyi detayıyla yazacaksın kimse tövbe haşa allah değil kimse senin ne topladığını toplayacağını bütçeni bilemez ekran kartı psu kasa aldım aldıklarım şunlar: diye yazıp devamında ne kadar paran varsa onu yazıp aldıklarına uyumlu parça isteyebilirsin ayrıca burası minecraft forumu teknoloji forumu değil forumda pcden anlayan 3 4 insan var hangi kafayla minecraft forumuna yazdın onu da anlayamadım da neyse.Ya güzel kardeşim sıkıntınız mı var.
Ekran kartı, Psu, Kasa aldım geri kalanları almadım sadece.
Ekmekq#5139
Donanım arşivi#4972
Fanlar zaten kasa içinde kanka .d RX470 570den daha iyi performans verdiği için aldım.Bilgisayarı gayet güzel toplamışsın ama fan biraz gereksiz olmuş kasa içerisinde sana zaten fan veriyorlar oradan gerekli parayı biraz kısabilirsin ve RX470'i 0 (ikinci elden değil) alacaksan RX570 - RX560 gibi şeyler aynı fiyata daha iyi performans verir. İstersen Discord üzerinden beni ekle bu konularda baya bilgiliyim yardımcı olabilirim. Ekmekq#5139
RX 470 RX 570'den daha fazla mı performans veriyor? dshgsfklşdfhalhkisd sen bence pc toplamayı başkasına bırakFanlar zaten kasa içinde kanka .d RX470 570den daha iyi performans verdiği için aldım.
EfeK#6993
Donanım arşivi#4972
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!