Bilgisayar Topluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-

-

-

bu donanımlar birbirine uyuyormu arkadaşlar =)

Son düzenleme:
Forumda ironi savaşları başladı sanırım. Mizah seviyesi en aşağıda olan insanlar ironi yapmaya kalkışmasın :enteresan:

ekran ve kasa nerede ? :D :d

Alman gereken bileşenler:

- İşlemci
- RAM
- Anakart
- Ekran Kartı
- PSU (Güç Kaynağı)
- Harddisk veya SSD
- Kasa

Eğer bir bütçe belirtirsen yardımcı da olabilirim.

ddr4 anakart desteklemeyen anakart alınmaz artık

Başarılı ironi* Mizah seviyen, kimsenin seni baltalamasını gerektirmez. :enteresan:

ddr4 anakart desteklemeyen anakart alınmaz artık
Katılıyorum bende bir bilgisayar düzeceğim bütçem 3000-3200₺ sistem bileşenleri olarak şunları düşündüm sizce nasıl?
İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm SIFIR 600₺
Ekran Kartı: Asus rog strix 8gb rx580 3 fajlı 2. EL 900₺
Anakart: Gigabyte b450m s2h SIFIR 419₺
Ram: XPG adata spectrix rgb 8gb ddr4 3000mhz SIFIR 300₺
Kasa: Game Power Aether SIFIR 258₺
Power: XIGMATEK 500w 80+ SIFIR 200₺
SSD: 480gb

800 liraya bilgisayar toplamak mı? Vay be ülkenin düştüğü durumu var, artık görüşleri değiştirmeniz gerekiyor. ( ! )

1580476675244.png

Katılıyorum bende bir bilgisayar düzeceğim bütçem 3000-3200₺ sistem bileşenleri olarak şunları düşündüm sizce nasıl?
İşlemci: Ryzen 5 1600 12nm SIFIR 600₺
Ekran Kartı: Asus rog strix 8gb rx580 3 fajlı 2. EL 900₺
Anakart: Gigabyte b450m s2h SIFIR 419₺
Ram: XPG adata spectrix rgb 8gb ddr4 3000mhz SIFIR 300₺
Kasa: Game Power Aether SIFIR 258₺
Power: XIGMATEK 500w 80+ SIFIR 200₺
SSD: 480gb

İkinci el RX 580 almanı tavsiye etmem, özellikle de bahsettiğin kartın fiyatına bakılacak olursa mining yapılmamış olma ihtimali fazlasıyla düşük. Aşağıdaki sisteme bir göz atmanı öneririm, ilerleyen zamanlarda RAM'i 16'ya çıkartıp bir de SSD veya HDD eklediğin zaman uzun süre idare edecektir seni.

Arkadaş sistemi damacanaya kuracak çok abartmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl