Bilgisayar tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByAkilli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.078
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin fiat egea araban 500 etmez ki max 450 sıfırı
Hocam ya güçlendirilmiş turbo işlemeli v6 motor varsa. Yada piston miston :) yada güçlü bir ses sistemi altı kol jant ve tamamen orijinal ise.

Merhaba değerli dostlarım,
Bu ara yeni bir bilgisayara ihtiyaç duyuyorum.

Toplama ya da marka olabilir.
Çok fazla yüklenmeyeceğim bundan ötürü dizüstü de olabilir masaüstüde.
Bütçem günümüze göre biraz düşük. 5 ila 6 bin arası birsey arıyorum.
Monitör klavye vs. ekipmanlarım mevcut.
Buna istinaden masaüstü tavsiye ederseniz sadece kasa önerebilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.​
Dostum bilgisayarı ne için kullanıcaksın ? Eğer oyun için falan ise 5-6 k paraya en fazla 2000 serisi oyunları açabilecek bir bilgisayar toplarsın. Şu an masaüstü olarak toplamanı önermem çünkü piyasada ekran kartı bulamıyorsun. Onun yerine hazır toplanmış 2. el veya laptop almanı tavsiye ederim. İş için kullanıcam ben oyunlarla işim yok diyorsan şöyle i3 işlemcili gt1030 / gt730-740 ekran kartı bulunduran bir bilgisayarı ortalama 5-8 k arasında alabilirsin.

Dostum bilgisayarı ne için kullanıcaksın ? Eğer oyun için falan ise 5-6 k paraya en fazla 2000 serisi oyunları açabilecek bir bilgisayar toplarsın. Şu an masaüstü olarak toplamanı önermem çünkü piyasada ekran kartı bulamıyorsun. Onun yerine hazır toplanmış 2. el veya laptop almanı tavsiye ederim. İş için kullanıcam ben oyunlarla işim yok diyorsan şöyle i3 işlemcili gt1030 / gt730-740 ekran kartı bulunduran bir bilgisayarı ortalama 5-8 k arasında alabilirsin.
4.5 bin civarı i5 bir toplama bilgisayar buldum hocam bakıyorum.

Beni fazla takmayın herkese elmas veriyorum

3090 al kafan rahat olsun. :thumbsup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl