Anı Bilgisayar ile İlk Tanışmanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha hiç hatırlamıyorum nasıl tanıştığımı :D Abimin çalıştığı yerde bilgisayar vardı o zaman tanışmıştım sanırım

yumruk attığımı söyledilert asuılhjdfasuıdfhasufıgasuıpfgasuılpfası

Abim kendi bilgisiyarında oyun oynuyordu bende oynamak istemiştim öyle başladı :'D

6 yaşında iken, bir tanıdığımızdan kasalı bir bilgisayar ödünç almışız. Sonra da bir gece gelmişler ve bilgisayarı geri istemişler. Bilgisayarı göremeyince de üzülmüşüm. Ayrıca köydeydik diye hatırlıyorum. Babam yeni bir yarış oyunu almıştı. Onu oynamak için sabırsızlanıyordum. Ve 1 yıl boyunca beklemek zorunda kaldım.

Haydi sıra sizde. Bakalım siz nasıl bilgisayar ile tanışmışsınız.
ilk bilgisayarım 2Gb olmuştu ama ram ne fln ne bilmiyordum internet yoktu abim bir oyun yükledi bende klavye ne onu bile bilmiyordum zxhxjzjxjzv boş boş tıklamıştım en sonunda çok tıklayınca baya bir program açılınca bilgisayar çökmüştü format bile atamadım .d

arkadaşımın babası arkadaşıma bilgisayar almıştı onlara gittigim zaman gta san andreas oynuyodu güzel günlerdi :)

Dayımın dersler için aldığı bilgisayardı, WASD ile internet üzerinden yarış oyunları oynuyordum. Çok sarıyordu, şimdiki bütün araç oyunlarını önüme koysalar yine onu seçer miydim? Hayır o kadar enayi değilim.

7 yaşında dayım metin2 oy nuyodu o zaman

2013 senesi olması lazım kuzenimin üniversitesi var diye bilgisayar alınmıştı ve alındığı gün bilgisayar ile tanışmıştım

8 yaşında tanıştım. Hatta ilk eposta adresim burak8fb. hala kullanıyorum. :D

6 yaşındaydım euro truck simulator 2 vardı dizüstü bilgisayarda onu oynayarak tanışmıştım.

Dayımın masaüstü pcsi vardı kardeşimle birlikte ben yönlendireyim sen ateş et usulü GTA - Vice City oynardık hey gidi günler :D

o zamanlar pcmiz yoktu anlamyordumda hevesimde yoktu oyle bilgisayarla ta ki ust komsumuzun oglu bilgisayar oynamayi birakmis anneside bize vermek istedi bilgisayari. tabi o seneler 2007 2008. aldigimda bilgisayari tuplu beyaz renk bi renge sahipti sanirim IBM markaydi ondaki oyunlaei hic unutmam oyle bi hevesle ilk bilgisayarimla tanismis oldum asiri iyidi o zamanlar ah be...

Yüksek ihtimal mahalledeki internet kafe ortamlarıyla tanışmışımdır. GTA Vice City - CS - Metin2 üçlüsü temel bilgisayar ve oyun yeteneklerimin gelişmesindeki katkısı büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl