EGEDİNC2
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- EgeStrqfes
Discord:
ム EgeStrqfes ℐ#1881
ム EgeStrqfes ℐ#1881
EmreSHN#4551
Sistem özelliklerini atar mısın ? Büyük ihtimal oynadığın oyun bilgisayarını güçsüz bırakıyor.Merhaba , bugün size bir sorunumu soracağım.
Sorunum, oyun oynarken CPU %100 çıkıyor ve bilgisayarın altı bir fırın gibi yanıyor bunun çözümü varmı? çünkü korkmaya başladım...
ム EgeStrqfes ℐ#1881
ム EgeStrqfes ℐ#1881
Merhaba, bu bilgisayardan bilgisayara değişir. Örneğin bilgisayarınız kaç yıllık yoksa yeni mi? Mesela yeni bilgisayarsa hiç normal değil.
Edit : Bu bilgisayarın özellikle rağmense hiç normal değil. Kesinlikle bir bilgisayarcıya göstermelisin.
1.5 yıl veya 2 yıl oldu HP Laptop
ム EgeStrqfes ℐ#1881
Abimde soğutucu var onu dızlamayı düşünüyorum :D Minecraftta 60 FPS alıyorum vallahi bilgisayarı ilk aldığımdada o civarlardaydı
HP bir bilgisayardan bu tür şeyler beklenir fakat özellikler gayet iyi gibi gözüküyor. Bilgisayarsal sorun var gibi görünüyor. Soğutucu kullanıyon mu?
EmreSHN#4551
Özelliklerin iyi göründüğüne emin misin? Soğutucu kullansa bile o özelliklerle oynadığı oyun yine dayanmaz.
HP bir bilgisayardan bu tür şeyler beklenir fakat özellikler gayet iyi gibi gözüküyor. Bilgisayarsal sorun var gibi görünüyor. Soğutucu kullanıyon mu?
ム EgeStrqfes ℐ#1881
Özelliklerin iyi göründüğüne emin misin? Soğutucu kullansa bile o özelliklerle oynadığı oyun yine dayanmaz.
O oyunu oynamaya devam edersen bilgisayarın altı sürekli ısınacak, ve bir süre sonra ekran kartın yanabilir.
EmreSHN#4551
Aslında benim laptopum var, ve seninkinden daha kötü. Ama ben onda gayet rahat Minecraft oynamıştım, soğutucumda vardı. Ama senin ekran kartın kötü biraz. Sana tavsiyem PC format at, belliki PC'yi çok doldurmuşsun. Format attıktan sonra sadece Minecraft indir. Bilgisayarını fırın gibi ısıtacak oyunlar indirme. Soğutucu almanıda tavsiye ediyorum.O zaman minecraftı bırakayimmi?
ム EgeStrqfes ℐ#1881
Aslında benim laptopum var, ve seninkinden daha kötü. Ama ben onda gayet rahat Minecraft oynamıştım, soğutucumda vardı. Ama senin ekran kartın kötü biraz. Sana tavsiyem PC format at, belliki PC'yi çok doldurmuşsun. Format attıktan sonra sadece Minecraft indir. Bilgisayarını fırın gibi ısıtacak oyunlar indirme. Soğutucu almanıda tavsiye ediyorum.
EmreSHN#4551
Bu arada laptopun arkasını açarak temizleme yapmanı öneriyorum.1 hafta önce format attım ve içine sadece Discord google ve minecraft indirdim. Soğutucuyu herkes diyor başka forumdada gördüm abimin var onunkini kullanacağım.
ム EgeStrqfes ℐ#1881
Termal Macunu değiştir, Fanları temizle, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat. Oyun oynama veya bilgisayarını değiştir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!